Το τεστ της Κύπρου

Το τεστ της Κύπρου

Νίκος Αθανασίου
Το τεστ της Κύπρου

bet365

Την αγωνιστική ετοιμότητα των Φορναρόλι και Μπαρμπαρούση τσεκάρει κόντρα στην Ανόρθωση ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ευκαιρίες και στους πιτσιρικάδες.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής την Ανόρθωση στην Κύπρο. Το συγκεκριμένο φιλικό είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και τον κόσμο του «τριφυλλιού», ώστε να πάρουν αγωνιστικό δείγμα από δύο μεταγραφικά αποκτήματα που μέχρι στιγμής δεν έχουν αγωνιστεί σχεδόν καθόλου. Κώστας Μπαρμπαρούσης και Μπρούνο Φορναρόλι θα περάσουν από τις... ακτίνες του Πορτογάλου τεχνικού.

Για τον Έλληνα ομογένη που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι η πρώτη του συμμετοχή με την πράσινη φανέλα. Αντιθέτως ο Ουρουγουανός αγωνίστηκε λίγα λεπτά κόντρα στην Μάδεργουελ στην Σκωτία αλλά λόγω ανετοιμότητας δεν πήρε περισσότερα λεπτά συμμετοχές. Άρα, λοιπόν, τα... φώτα είναι λογικό να πέφτουν πάνω σε αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές, από τους οποίους περίμενει πολλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Παράλληλα, ευκαιρία αναμένεται να πάρουν και οι πιτσιρικάδες. Τριανταφυλλόπουλος, Φουρλάνος, Λαγός, Κουσίδης και Ταμπάκης έδειξαν σε προετοιμασία και Euro U-19 ότι μπορούν να βοηθήσουν και ο Πορτογάλος τεχνικός τους υπολογίζει κανονικά.

Στην πράσινη αποστολή θα βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Σεϊταρίδης, Μαρίνος Μπουμσόνγκ, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Τοτσέ, Πετρόπουλος, Φουρλάνος, Λαγός, Κουσίδης, Φορναρόλι και Μπαρμπαρούσης.

Δίδυμο Φορναρόλι-Πετρόπουλου

Άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει του φιλικού με την Ανόρθωση ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο διπλό του Σάββατου. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην επίθεση τον Φορναρόλι μαζί με τον Πετρόπουλο, με τον Ουρουγουάνο να παίζει λίγο πιο πίσω. Από κει και πέρα, αριστερό εξτρέμ τον Σισοκό, δεξί τον Μπαρμπαρούση, τον Βιτόλο και τον Λαγό στα χαφ, και τους Σεϊταρίδη, Μαρίνο, Μπουμσόνγκ στην άμυνα. Παίζεται η θέση του πορτιέρο και του παρτενέρ του Γάλλου στην άμυνα, με τους Πίντο και Τριανταφυλλόπουλου να διεκδικούν την θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα