«Μεγάλη υπόθεση οι όμιλοι»!

«Μεγάλη υπόθεση οι όμιλοι»!

Νίκος Αθανασίου
«Μεγάλη υπόθεση οι όμιλοι»!

bet365

Ο Φερέιρα μοίρασε μπράβο στην Παιανία και στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι για τον Παναθηναϊκό η πρόκριση στους ομίλους. Τι είπαν για μεταγραφές Αλαφούζος και Φερέιρα.

«Κάναμε αυτό που έπρεπε. Μαζί με την πρόκριση ένα σεβαστό ποσό θα μπει στα ταμεία της ομάδας. Δείξαμε πως μάθαμε από τα λάθη μας. Πλέον είναι στο χέρι μας από δω και πέρα να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τα χρήματα θα είναι περισσότερα και οι συνθήκες για όλους μας καλύτερες όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι και φυσικά θα είναι μεγάλη υπόθεση για το κλαμπ αυτή η πρόκριση» είπε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως θα ήθελα αλλά από την επανάληψη είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μου άρεσε ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι, που αλλάξαμε την διάθεση μας και ήμασταν επιθετικοί. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο».

Συνομιλία Αλαφούζου-Φερέιρα

Το παρών για ακόμη μία φορά στην Παιανία το τελευταίο διάστημα έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και δεν μίλησε στους παίκτες. Αντιθέτως είχε συνομιλία για αρκετή ώρα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο και το διατύπωσε στις δηλώσεις του προς τους ομογενείς ο Αλαφούζος, είναι πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για χαφ μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό και προσιτά οικονομικό για τα δεδομένα του κλάμπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα