Κουίνσι και κεντρικός μέσος

Κουίνσι και κεντρικός μέσος

Gazzetta team
Κουίνσι και κεντρικός μέσος

bet365

Ο Κουίνσι Οβούσου πιέζει για να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να αναφέρει πως αν γίνει μια μεταγραφή θα ήθελε έναν κεντρικό μέσο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Κώστας Ελευθεράκης βρέθηκαν στην Παιανία και για περισσότερες από δύο ώρες τα είπαν με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Αυτό που αποφασίστηκε είναι πως πρέπει πρώτα να εξασφαλιστεί και τυπικά η πρόκριση επί της Μάδεργουελ για να γίνει ενίσχυση και αφού γίνει γνωστός και ο επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Μάδεργουελ σε απόδοση 1.62 στην bwin

Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως αν γίνει μόνο μια μεταγραφή θα ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του έναν κεντρικό μέσο καθώς θεωρεί πως τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Ομως, ακόμα δεν έχει γίνει προεργασία.

Οσον αφορά το θέμα του Κουίνσι Οβούσου, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον θεωρεί πολύτιμη μονάδα, αλλά έχει κάποιους ενδοιασμούς για τη φυσική του κατάσταση και αυτό τόνισε ο Δημήτρης Γόντικας στην χθεσινή επικοινωνία που είχε με τον μάνατζερ του Γκανέζου, Τζον Κάλεντερ.

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός πιέζει με κάθε τρόπο για να ξανά παίξει με τα πράσινα και θα έχει προσωπική επικοινωνία με τον Φερέιρα για να επισπεύσει τις εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα