Οι αναμνήσεις ενός «τυπάρα»! (vids)

Οι αναμνήσεις ενός «τυπάρα»! (vids)

Gazzetta team
Οι αναμνήσεις ενός «τυπάρα»! (vids)

bet365

Δεκαέξι χρόνια καριέρας στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Καραγκούνη να έχει προσφέρει όσο λίγοι. Σε βίντεο οι στιγμές του αρχηγού είναι χιλιάδες! To gazzetta θυμίζει τις κυριότερες!

Και μόνο να ακούς τον μεγάλο Γιώργο Καραγκούνη να είναι έτοιμος να κλάψει από συγκίνηση λέγοντας πως αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, φτάνει για να καταλάβεις πως ο πρώην πλέον αρχηγός του «τριφυλλιού» είναι ταυτισμένος με αυτή την ομάδα. Μια ομάδα που υπηρέτησε όχι για ένα και δύο, αλλά για δεκαέξι χρόνια, την αγάπησε και φυσικά αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Ο «Κάρα» σε όλο αυτό το διάστημα έχει να επιδείξει πολλές και μαγικές στιγμές. Από το πρόσφατο νταμπλ που το σήκωσε όντας αρχηγός, μέχρι τις μεγάλες πορείες στην Ευρώπη και τα γκολ του με Άρσεναλ, με Ανόρθωση και βέβαια αυτό στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το να αποτυπώσεις σε βίντεο τις στιγμές του μεγάλου Γιώργου Καραγκούνη θέλεις πολλές ώρες βίντεο. Εμείς διαλέξαμε κάποιες από αυτές, αν και σίγουρα θα υπάρχουν άλλες που δεν θα τις έχουμε βάλει.


Η απονομή του πρωταθλήματος


Αδιαμφισβήτητα η απονομή του πρωταθλήματος στο γεμάτο ΟΑΚΑ με τον ίδιο αρχηγό ήταν η κορυφαία στιγμή για τον Καραγκούνη τα τόσα χρόνια στο «τριφύλλι». Ο Κάρα το χάρηκε και το έδειξε και με το παραπάνω.

Η κούπα του Κυπέλλου


Εκτός από το πρωτάθλημα όμως την ίδια χρονιά ο Παναθηναϊκός κατέκτησε και το Κύπελλο επικρατώντας με 1-0 του Άρη και ο Καραγκούνης είχε την τύχη ως κάπτεν να το σηκώσει και αυτό στον ουρανό του ΟΑΚΑ.

Κάρα τα καλύτερα


Εδώ μπορείτε να δείτε ένα ωραίο βιντεάκι που υπάρχουν οι καλύτερες στιγμές του Γιώργου Καραγκούνη και όχι μόνο στον Παναθηναϊκό.

Η γκολάρα από την εξέδρα


Εντάξει δεν το λες και σκόρερ ολκής, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Καραγκούνης έχει πετύχει μερικά από τα πιο θεαματικά γκολ του «τριφυλλιού», όπως αυτό με την Βιγιαρεάλ στην Ισπανία για το Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο είχε... πιάσει ζωντανά ένας οπαδός της ομάδας από την εξέδρα.

Έσκισε την Άρσεναλ...


Μια από τα πραγματικά ωραία γκολ του τυπάρα ήταν και αυτό κόντρα στην Άρσεναλ, όπου με καρφωτή κεφαλιά είχε διαμορφώσει το τελικό 1-0 και είχε αναγκάσει τον μεγάλο Ανρί να σπάσει μετά τα αποδυτήρια από τα νεύρα του...

Έδινε προκρίσεις


Εκτός από όμορφα τέρματα, ο Κάρα έχει πετύχει και σημαντικά, όπως αυτό κόντρα στην Ανόρθωση με το οποίο έδωσε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στον Παναθηναϊκό.

Άγαλμα ο Γερμανός


Τι να πούμε για την βραδιά του Παναθηναϊκού στην Βρέμη με τους «πράσινους» να επικρατούν με 3-0 της Βέρντερ. Ένα από τα πιο όμορφα τέρματα της αγωνιστικής συνολικά ήταν αυτό του τυπάρα που άφησε άγαλμα τους Γερμανούς.

Ο Μπαρτέζ ακόμα το θυμάται...


Και το Ολντ Τράφορντ θυμάται τον Γιώργο Καραγκούνη ο οποίος με εξαιρετικό φάουλ είχε ανοίξει το σκορ στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα