Δεν «καίγεται» ο Φερέιρα!

Δεν «καίγεται» ο Φερέιρα!

Gazzetta team
Δεν «καίγεται» ο Φερέιρα!

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι αβέβαιος για τον Παναθηναϊκό με τον Αλαφούζο να παίζει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παραμονής του και τον Φερέιρα να μην... καίγεται τόσο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έχει ακόμα συναντηθεί με τον Δημήτρη Γόντικα για να μιλήσουν για το μέλλον του κάτι που αναμένεται να γίνει μετά το ματς με τη Μάδεργουελ. Οι πιθανότητες παραμονής του Κάρα στο τριφύλλι, πάντως, όσο πάνε και λιγοστεύουν.

Σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης θα παίξει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας επιθυμεί την παραμονή του Καραγκούνη και θα κάνει κάποια κίνηση, αφού είχε γράψει και μέσω twitter πως πρέπει ο αρχηγός να αντιμετωπιστεί με σεβασμό.

Οσον αφορά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν... καίγεται και πολύ για την παραμονή του Γιώργου Καραγκούνη, αλλά δεν είναι και αρνητικός να τον έχει στο ρόστερ του παρότι δεν βρίσκεται μέσα στα βασικά αγωνιστικά του πλάνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα