«Παγώνει» ο Καραγκούνης

«Παγώνει» ο Καραγκούνης

Gazzetta team
«Παγώνει» ο Καραγκούνης

bet365

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξέλιξη της υπόθεσης του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό, όπου πλέον τα πράγματα δείχνουν να μην είναι τόσο θετικά. Μπήκε και ο Δομάζος στην «μέση».

Ο διεθνής μέσος εξακολουθεί να μην έχει επαφές με την διοίκηση του συλλόγου. Από την πλευρά της ΠΑΕ τονίζουν πως θα κάνουν ένα ραντεβού μαζί του, αλλά προέχουν τα ματς με την Μάδεργουελ και έτσι οι επαφές μπορεί να γίνουν τελικά μετά το ματς με τους Σκοτσέζους, εκτός αν υπάρξει κάποια ξαφνική αλλαγή πλάνου και βρεθούν σήμερα.

Ωστόσο, το δεύτερο σενάριο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Ο Καραγκούνης από την πλευρά του περιμένει υπομονετικά να ακούσει την βελτιωμένη πρόταση της διοίκησης και συνεχίζει να έχει κάποιους ενδοιασμούς για το πλάνο του Φερέιρα σε ό,τι αφορά στον ίδιο.

Πάντως, όσο περνάει ο καιρός ο Καραγκούνης «κρυώνει» όλο και περισσότερο, αφού περίμενε να έχει διαφορετική αντιμετώπιση από την ομάδα του, στην οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια όντας βασικός συντελεστής σε όλες τις πορείες του, ενώ μην ξεχνάμε πως πρόκειται για παίκτη από τα σπλάχνα της ομάδας.

Ο Μίμης Δομάζος που γνωρίζει τα παραπάνω, όπως και τον ίδιο από μικρό παιδί, ζήτησε και ενημερώθηκε για το θέμα του «τυπάρα» και φέρεται να έχει αναλάβει να πείσει τον έμπειρο μέσο να μείνει στην ομάδα. Παράλληλα, στη συνάντηση του Καραγκούνη με τον Γόντικα, όποτε κι αν γίνει, αναμένεται να είναι παρών και ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος επιθυμεί να έχει αίσιο τέλος αυτή η περιπέτεια.

Το γεγονός πάντως ότι καθυστέρησε η συνάντηση της διοίκησης με έναν παίκτη που είναι σύμβολο για την ομάδα και ιδιαίτερα σημαντικός, φανερώνει ότι μπορεί να αναθεωρήθηκαν κάποιες αρχικές σκέψεις. Αυτά σκέφτεται ο «Κάρα» που σε συνάρτηση με το οικονομικό σκέλος βλέπει πως τελικά το να παραμείνει κάτοικος Παιανίας δεν είναι τόσο εύκολο.

Τέλος, γεγονός είναι πως οι κινήσεις του συλλόγου δεν ικανοποιούν τον παίκτη, τίποτα δεν δείχνει πως το οικονομικό χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ελαττωθεί, και ο Καραγκούνης αρχίζει να συμβιβάζεται με την ιδέα πως η διαπραγμάτευσή του με το Τριφύλλι δεν θα έχει αίσιο τέλος, επομένως ίσως χρειαστεί να βρει άλλη ομάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Πάντως, το θέμα φαίνεται να είναι και οικονομικό. Ο Καραγκούνης δέχεται να παραμείνει με μείωση 50% ίσως και 60%, όπως είχε αναφέρει στον Κώστα Ελευθεράκη, όμως η πρόταση που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μικρότερη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα