Με τους ίδιους όρους η ΑΜΚ!

Με τους ίδιους όρους η ΑΜΚ!

Gazzetta team
Με τους ίδιους όρους η ΑΜΚ!

bet365

Το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας άφησε να εννοηθεί ότι δεν αλλάζει κάτι όσο αφορά το αρχικό πλάνο της αύξησης που ήταν τα 15 εκατομμύρια ευρώ!

Βγαίνοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο κ. Γόντικας σε δηλώσεις του τόνισε:
«Από τις αποφάσεις του Δ.Σ. συζητήθηκε μια σωρεία θεμάτων, και πιο πολύ από όλα εστιάσαμε στην Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Θα υπάρξει νέα Γενική Συνέλευση στις 20 Αυγούστου ή λίγο νωρίτερα δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία η οποία με τους ίδιους όρους με την προηγούμενη αύξηση θα προκηρύξει την νέα αύξηση. Προφανώς θεωρούμε ότι θα έχει εκδοθεί και το ενημερωτικό δελτίο μέχρι τότε.
Συζητήσαμε και κάποια θέματα που είχαν να κάνουν με τον Ερασιτέχνη γιατί έπρεπε να κάνουμε κάποιες κινήσεις καθώς επίσης και κάποια άλλα θέματα εμπορικής φύσεως καθώς επίσης και ότι ο κ. Αντωνιάδης είναι το νέο μέλος στην θέση του Δημήτρη Βερβεσού. Και επίσης κάποια άλλα θέματα με τα περισσότερα από αυτά να αφορούν εμπορικές συμβάσεις της ΠΑΕ»!

Είστε αισιόδοξος;
«Δεν υπάρχει αισιόδοξος υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν. Θα θέλαμε να γίνουν κάποια πράγματα με ποιο γρήγορο ρυθμό αλλά οι δυνατότητες είναι με αυτό το ρυθμό και οφείλουμε να το παλεύουμε συνεχώς. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι τα δυο παιχνίδια που έρχονται με την Μάδεργουελ. Σε αυτά πρέπει να επικεντρωθούμε γιατί παίζουν τεράστιο ρόλο για την πορεία μας αυτή τη χρονιά. Από εκεί και πέρα τα ξανάλεμε»

Με τον Καραγκούνη και το ραντεβού τι γίνεται;
«Θα δούμε κύριοι. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι η ομάδα έχει πέσει μονά ζυγά πάνω στα παιχνίδια με την Μάδεργουελ. Θα προσπαθήσουμε όμως να κάνουμε και κάτι παράλληλα. Θα δούμε»!


Από την πλευρά του ο Αριστείδης Καμάρας διέψευσε τα σενάρια παραίτησης λέγοντας: «Θα ήθελα να κάνω μια διευκρινιστική δήλωση γιατί υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που παρουσίασαν ότι παραιτήθηκα για λόγους ευθυξίας αναφορικά με την Α.Μ.Κ. αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Απλώς είχα συζητήσει ένα θέμα που υπάρχει με τον κ. Γόντικα και με τον κ. Αλαφούζο και είμαι στην διάθεση πάντοτε του Διοικητικού Συμβουλίου. Θα μετέχω σε αυτά και θα ασχοληθώ πολύ περισσότερο με τα θέματα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Και κατά κάποιο τρόπο η προσφορά μου δεν θα είναι τυπική σαν μέλος του Δ.Σ. αλλά ουσιαστική. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος για τυχόν ερμηνείες που μπορούν να δοθούν σε ορισμένα ζητήματα που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα