Ευχάριστα νέα για Λέτο

Ευχάριστα νέα για Λέτο

Gazzetta team
Ευχάριστα νέα για Λέτο

bet365

Ο Αργεντίνος δεν υποβληθεί σε μεταμόσχευση χονδροκυττάρων, από την στιγμή που ο οργανισμός τους ανταποκρίθηκε καλά στην τελευταία επέμβαση που είχε κάνει.

Ευχάριστα ήταν τα σημερινά νέα κυρίως για τον Σεμπάστιαν Λέτο και εν συνεχεία για τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός δεν υποβλήθηκε τελικά σε μεταμόσχευση χονδροκυττάρων που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, καθώς όπως είδαν και οι γιατροί ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε πολύ καλά στην επέμβαση στο γόνατο και απλά έγινε ένας καθαρισμός.

Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν φυσικό ικανοποίησε τους πάντες, με τον Μαρκάτσι που είναι ο γιατρός να είναι σίγουρος πως ο παίκτης θα επιστρέψει σε περίπου οκτώ μήνες, κάτι που άλλωστε είχε γνωστοποιηθεί και από την αρχή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα