Στον «αέρα» η συνάντηση με «Κάρα»

Στον «αέρα» η συνάντηση με «Κάρα»

Gazzetta team
Στον «αέρα» η συνάντηση με «Κάρα»

bet365

Κατά πάσα πιθανότητα ούτε την Τετάρτη (25/07) δεν θα συναντηθεί ο Γιώργος Καραγκούνης με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και όσο η συμφωνία καθυστερεί, τόσο αυξάνεται η αβεβαιότητα.

Αν και η παραμονή του «Κάρα» στον Παναθηναϊκό παρουσιαζόταν κλεισμένη, με μόνο λεπτομέρειες να απομένουν για να επισημοποιηθεί, τελικά τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο ίδιος φυσικά θέλει να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του και το πρώτο εμπόδιο, που ήταν το οικονομικό, έχει καμφθεί, ωστόσο το ζήτημα δεν έχει τελειώσει. Και όσο καθυστερεί και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένη αιτία, τόσο και πιο δύσκολο γίνεται.

Η κατά τα φαινόμενα αναβολή της συνάντησης της Τετάρτης οφείλεται στο ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας και κατά πάσα πιθανότητα το ραντεβού παίρνει αναβολή για την Πέμπτη. Ο παίκτης θα συναντηθεί εκ νέου με τον Ελευθεράκη, ενώ πριν το τελικό ραντεβού με τον Γόντικα, θέλει να τον συναντήσει και ο Αλαφούζος.

Όσο το συντομότερο πάντως βρεθεί η «χρυσή τομή», τόσο το καλύτερο και για το κλίμα, αφού και τα ευρωπαϊκά ματς πλησιάζουν και ένας παίκτης με την σημασία του Καραγκούνη για την ομάδα, καλό είναι να ανανεώσει χωρίς πολλά επεισόδια!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα