Αλαφούζος: «Όχι σε Μώραλη»!

Αλαφούζος: «Όχι σε Μώραλη»!

bet365

Φήμες ήθελαν τον Παναθηναϊκό να στηρίζει τον Γιάννη Μώραλη για την προεδρία της Super League, όμως, ο Γιάννης Αλαφούζος λέει όχι στην ψήφο για τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού. Θέλει πρόεδρο εκτός «αιωνίων»!

Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είχαν συμφωνήσει να βγάλουν ως πρόεδρο της Super League τον Γιάννη Μώραλη, ενώ αντιπρόεδρος θα ήταν ο Στράτος Σωπήλης.

Αυτό φυσικά... ξίνισε τον κόσμο του τριφυλλιού και ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε μέσω twitter πως δεν πρόκειται να ψηφίσει τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού για τον προεδρικό θώκο της Λίγκας.

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ έγραψε στο twitter για τα σενάρια: «Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟ πρέπει να στηρίξει τον κύριο Μώραλη. Αυτή την στιγμή η super league είναι εχθρική απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Για το αν η πράσινη ΠΑΕ ψηφίσει τον Γιάννη Μώραλη: «Δεν το πιστεύω!».

Για την ΕΠΟ και το παρασκήνιο της διαιτησίας: «Δυστυχώς τα θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά! Η ΕΠΟ και ο εκ των έσω έλεγχος της μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ! Θα αντισταθούμε!».

Για την προεδρία της Super Leαgue: «Ο Πρόεδρος της S L πρέπει να είναι πρόσωπο που να μην προέρχεται απο τους "αιωνίους" να έχει ηθική υπόσταση και την αποδοχή των πολλών...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα