Kατακραυγή για Αγγέλου! (pics)

Gazzetta team
Kατακραυγή για Αγγέλου! (pics)
Η τοποθέτηση του Βαγγέλη Αγγέλου, προκάλεσε... ξέσπασμα από τους πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, Γιάννη Γκαγκαλούδη και Χρήστο Μυριούνη που τον έκραξαν άγρια!

Ο Αγγέλου χαρακτήρισε προπονητική ντροπή τον Άλεκς Μάριτς, υπονοώντας ότι στο παιχνίδι του έχει ρόλο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ υποστήριξε ότι «o Παναθηναϊκός επηρεάζει τους διαιτητές». Η απάντηση του Γκαγκαλούδη και του Μυριούνη μέσω facebook ήταν... σκληρή. Ο μεν παίκτης του Αμαρουσίου, με τον οποίο ο Αγγέλου είχε διένεξη στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στον Άγιο Θωμά τον αποκάλεσε ειρωνικά «γκουρού της προπονητικής» και κατέληξε με τη φράση «σαν δεν ντρέπεσαι λίγο», ενώ ο Μυριούνης θυμήθηκε τον Αγγέλου ως παίκτη και τόνισε ότι προσπαθεί να μοιάσει στο πρότυπό του, τον... Γιάννη Ιωαννίδη!

«Βρε γκουρού της προπονητικής, έφτασες σε σημείο να κράξεις και τον Ομπράντοβιτς λέγοντας ότι ο Μάριτς είναι ντροπή της προπονητικής... ε δεν έχεις το θεό σου πια, αναρωτιέμαι αν σε διώξει ο σοφός που θα βρεις δουλειά... αλλά ξέρω που... στους Λέικερς!!! σα δεν ντρέπεσαι λίγο...», έγραψε ο Βασίλης Γκαγκαλούδης, ενώ ο Χρίστος Μυριούνης αρχικά είπε: «Οι παλιοί θυμάστε τον Αγγέλου όταν έπαιζε τι προπονητική αηδία ήταν;;;;;;», για να προσθέσει: «Έλα μωρέ τον ξέρουμε τόσα χρόνια τον Καραγκιόζη... προσπαθεί να μιμηθεί το προπονητικό του είδωλο τον..... ΙΩΑΝΝΙΔΗ!»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα