Έπεσαν οι μάσκες!

Gazzetta team
Έπεσαν οι μάσκες!

bet365

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει στο blog του για το μεγάλο “παρεάκι” της Σούπερ Λίγκας, τον Μαρινάκη που έφαγε τα μούτρα του με τον Γόντικα και το «πράσινο» αβαντάζ!

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πήρε από κοντά τον μπάρμπα – Σάββα και τον Μώραλη και έσκασαν μύτη στη Λίγκα για να κάνουν “ντα” τον Γόντικα και να τον βάλουν να ανακαλέσει για την δήλωση με τα φιλικά.

Τελικά έφαγαν “γλαρόσουπα” (καθώς ο Γόντικας δεν ανακάλεσε ΠΟΤΕ) και το μόνο που κατάφεραν ήταν να... εκθέσουν αυτούς για τους οποίους ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού άφησε να εννοηθεί ότι συμπεριφέρονται λες και παίζουν φιλικά. Εκτός κι αν νομίζει ότι προσέβαλε τον Γόντικα λέγοντάς τον γελοίο (χαρακτηρισμός που του επιστράφηκε άλλωστε) και υπάλληλο.

Μήπως δεν έχει ένα μάτσο υπαλλήλους ο πρόεδρος του Ολυμπιακού; Τουλάχιστον ο Γόντικας αυτό για το οποίο πληρώνεται το κάνει μια χαρά. Ας κοιτάξει λοιπόν τους δικούς του υπαλλήλους ο κ. Μαρινάκης που τον φόρτωσαν τόσο παλτά το καλοκαίρι και ας αφήσει τον Γόντικα και τον Παναθηναϊκό στην ησυχία του.

Όσο για τον Παπουτσάκη, τον “πρόεδρο” της Λίγκας, τι αλήθεια μπορεί να πει κανείς; Σε λίγο θα τον βάλει να ξυρίσει και το μουστάκι ο Βαγγέλης, μετά από αυτή την αστεία ανακοίνωση που έβγαλε και με την οποία έπεσαν οι μάσκες και κατάλαβε και ο τελευταίος για το “παρεάκι” που έχει στηθεί εκεί μέσα.

Μια Λίγκα η οποία όλο το καλοκαίρι σφύριζε αδιάφορα. Όταν όλη η Ελλάδα είχε σοκαριστεί με τα στημένα, εκείνοι προφανώς θα νόμιζαν ότι οι αποκαλύψεις αφορούσαν κάποια άλλη χώρα ή πως όλα αυτά τα “Βαγγέλη ψάξου” δεν υποβάθμιζαν το πρωτάθλημα. Ούτε και ο ψυχολογικός πόλεμος που γίνεται μέσω δημοσιευμάτων (και όχι μόνο...) στους διαιτητές πριν και μετά τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού...

Για τον Χριστοβασίλη, που πετάχτηκε σαν να μην πούμε τι, τα λόγια είναι περιττά. Τζάμπα πήγε και ο αγώνας του να μην μπουν οι Παναθηναϊκοί στο γήπεδο πριν από δύο εβδομάδες. Τουλάχιστον θα πρέπει να κατάλαβε ότι με την “13” δεν πρέπει να τα βάζει. Πληροφορίες, τέλος, ότι ομάδες όπως ο Λεβαδειακός, η Κέρκυρα και ο Αστέρας Τρίπολης, τα ονόματα των οποίων δεν ακούστηκαν στον “διάλογο”, έχουν παράπονα (και ανησυχούν για το... μέλλον τους στην κατηγορία) από αυτόν που διδάσκει ήθος, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Ο Γόντικας αντέδρασε με ψυχραιμία στις αστειότητες που ακούστηκαν και τους άφησε να... ομολογούν από μόνοι τους. Ειδικά η ατάκα του Μαρινάκη “πες μου αν είναι παράρτημα ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος, η Ξάνθη και η Δόξα;” ήταν όλα τα λεφτά και δείχνει την απελπισία στην οποία έχουν περιέλθει όλοι στο λιμάνι. Πλέον δεν χρειάζεται να φωνάξεις για κάτι, μαρτυρούν από μόνοι τους. Το +5 στην κυριολεξία τους έχει τρελάνει και ο πανικός τους αυτός μπορεί κάλλιστα να εξελιχτεί σε ένα έξτρα όπλο για το τριφύλλι, αρκεί να το χειριστεί όπως πρέπει.

Την Κυριακή ακολουθεί ένα ματς ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς η Δόξα δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομάδα με την οποία... γελάγαμε πριν από καιρό. Εχει ανέβει αρκετά, πήρε την Τετάρτη την πρώτη της νίκη (χάνοντας και ένα τσουβάλι ευκαιρίες) ενώ ο Κατσαβάκης έχει φροντίσει ώστε οι παίκτες του να τρέχουν σαν παλαβοί. Σαφώς και δεν αποτελούν φόβητρο, αρκεί ο Παναθηναϊκός να είναι ο εαυτός του και να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Για το ματς αυτό λογικά θα τα πούμε μετά τη λήξη του, γράφοντας από την Θεσσαλονίκη.

ΥΓ: Γις τις νέες προκλήσεις του Δούρου, διαβάστε ΕΔΩ από το άρθρο της Πέμπτης του Leoforos.

YΓ1: Η συζήτηση Γόντικα - Πιλάβιου ήταν ΔΗΜΟΣΙΑ και ΕΠΙΣΗΜΗ, στα γραφεία της ΕΠΟ. Αλλοι συναντιούνται μυστικά, σε διάφορες "καβάτζες"...

 

Τελευταία Νέα