Βραβεία... παρωδία!

Gazzetta team
Βραβεία... παρωδία!

bet365

Θυμάμαι πριν από δεκαπέντε και βάλε χρόνια την “παλιά γενιά” των δημοσιογράφων που ενθάρρυνε εμένα και τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας μου να μην χάνουμε χρόνο, να κάνουμε τα χαρτιά μας και να μπούμε στον ΠΣΑΤ.


Τότε είναι αλήθεια πως δεν καταλάβαινα και πολλά και έτρεξα να προλάβω και εγώ ώστε να μην μην πετάξω την ευκαιρία και δεν γίνω μέλος.

Τα χρόνια πέρασαν και δεν σας κρύβω ότι με την υπόθεση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου έχω πάψει να ασχολούμαι στα σοβαρά. Ούτε στις ψηφοφορίες συμμετέχω , ούτε 60άρια για να πηγαίνουν κάποιοι ταξίδια σε πεντάστερα δίνω, ούτε τίποτα. Και πιστέψτε με δεν έχω κανένα “θέμα” με τα λεφτά. Τα πετάω (όταν τα έχω) για πλάκα δεξιά και αριστερά.

Και δεν είμαι και ο μόνος που γυρίζει την πλάτη σε αυτό το πράγμα. Το κάνουν επίσης και δεκάδες άλλοι (ίσως και εκατοντάδες) ΣΟΒΑΡΟΙ συνάδελφοί μου οι οποίοι δεν έχουν να ζηλέψουν σε ΤΙΠΟΤΑ από τους κουστουμαρισμένους κυρίους που χρόνια τώρα (υποτίθεται) πως τους εκπροσωπούν. Επιπλέον, όσα γράφω εδώ μέσα τους τα λέω και κατ' ιδίαν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αλλωστε, καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.

Η αφορμή πάντως για να κάνω αυτό το σχόλιο δόθηκε από την παρωδία των βραβεύσεων. Οχι, πως είναι αυτό το πρόβλημά του κλάδου μας, καθώς έχουμε δεκάδες άλλα θέματα στα οποία ο (υποτιθέμενος) σύνδεσμός μας είναι αλλού γι' αλλού έχοντας εξελιχτεί στη χαρά του pr, απλά τώρα που δίνεται η ευκαιρία βγάζω και δημόσια το παράπονό μου. Εδώ οι άνθρωποι έφτασαν στο σημείο να μην δίνουν πάρκινγκ στα οπαδικά Παναθηναϊκά σάιτ λόγω έλλειψης χώρου στο ΟΑΚΑ των... 60 χιλιάδων θέσεων, αντί να ΞΕΚΙΝΟΥΝ από τα μέσα αυτά και τις πράσινες εφημερίδες.

Πάμε τώρα στα φρέσκα. Ο Γιάννης Ιωαννίδης λοιπόν, ο αυτοαποκαλούμενος και “καθηγητής της αλητείας” αφού υπάρχει επίσημη δήλωσή του, κλήθηκε να δώσει βραβείο fair play στον Βασίλη Τοροσίδη. Καταλαβαίνετε για τι ΠΡΟΚΛΗΣΗ μιλάμε;

Ο τελευταίος ήταν από τους “πρωταγωνιστές” στα περσινά στο Καραϊσκάκη ενώ στη Λάρισα είχε πέσει κάτω από... χιονόμπαλα που βρήκε τη μπάλα. Λίγες μέρες πριν τη βράβευσή του, στον αγώνα της Τρίπολης, είχε κλοτσήσει τη μπάλα στα μούτρα ενός πεσμένου στο έδαφος αντιπάλου του. Θα μπερδεύτηκαν φαίνεται οι συνάδελφοι από την ατάκα “διδάξαμε ήθος του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το περσινό ματς της ντροπής, ποιος ξέρει...

Αλλά τι να λέμε ρε παιδιά τώρα; Εδώ ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ήταν καν στην τριάδα των καλύτερων προπονητών. Άλλωστε τι έκανε κι αυτός πέρσι; Απλά ξεφτίλισε την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά, πήρε για πλάκα το ευρωπαϊκό στη Βαρκελώνη και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Αυτός μαζί με την άλλη... μετριότητα τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Τελικά μάλλον καλά μας κάνουν και μας βρίζουν στα γήπεδα...

 

Τελευταία Νέα