Ντοπέ Βρετανός παλαιστής

Gazzetta team
Ντοπέ Βρετανός παλαιστής

bet365

Αθλητής της ελληνορωμαϊκής και μία από τις ελπίδες των Βρετανών για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες και του επιβλήθηκε προσωρινός αποκλεισμός.

Πρόκειται για τον 29χρονο, γεννημένο στην Ουκρανία και χρυσό στους Αγώνες Κοινοπολιτείας το 2010 στα 66 κιλά, Μίροσλαβ Ντίκουν, ο οποίος κινδυνεύει πλέον με αποκλεισμό δύο ετών, σε περίπτωση που και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος επιβεβαιώσουν το πρώτο.

Λίγες μέρες μετά την «ήττα» της στο Δικαστήριο της Λωζάννης για την υπόθεση συμμετοχής ή όχι αθλητών που είχαν εμπλακεί στο παρελθόν με το ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η Ολυμπιακή Βρετανική Επιτροπή απέφυγε να κάνει σχόλια.

Αντίθετα, ο Οργανισμός Αντιντόπινγκ του νησιού επιβεβαίωσε την είδηση χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον παραβάτη, αναφέροντας για μια ακόμη φορά, ότι θα συνεχιστεί η μάχη κατά των αναβολικών και η προσπάθεια που γίνεται να «κατεβάσουν» οι Βρετανοί «καθαρή» ομάδα, αλλά και να διοργανώσουν τους πιο «καθαρούς» Αγώνες στην ιστορία.

Ο Ντίκουν από το 2003 αγωνίζεται με τα χρώματα της Βρετανίας, μετά τον γάμο του με Βρετανίδα που του έδωσε και την υπηκοότητα.

 

Τελευταία Νέα