Φαράντος: «Θρίλερ μέχρι το τέλος»

Gazzetta team
Φαράντος: «Θρίλερ μέχρι το τέλος»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Για τρεις τελικούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έκανε λόγο ο τεχνικός του Λεβαδειακού Γιώργος Φαράντος, τονίζοντας πως θα γίνει θρίλερ μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Σημαντικό βήμα για την σωτηρία έκανε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας άνετα του Πανθρακικού με 2-0 εντός έδρας. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των νικητών Γιώργος Φαράντος τόνισε: «Θα γίνει θρίλερ μέχρι το τέλος», είπε και πρόσθεσε: «Απομένουν τρεις τελικοί. Υπάρχουν εννιά βαθμοί για διεκδίκηση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους. Εφόσον είμαστε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, η τύχη είναι στα πόδια μας».

Για το παιχνίδι είπε μεταξύ άλλων:
«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Όσο περνούσε η ώρα είχαμε άγχος και νευρικότητα. Το γκολ του Αμπουμπακάρι μας βοήθησε πάρα πολύ και το 2-0 με τον Ναπολεόνι μας έλυσε τα πόδια. Τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικά».

Δερμιτζάκης: «Δεν παίξαμε καλά»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πανθρακικού Παύλος Δερμιτζάκης παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά,λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν παίξαμε καλά. Ο Λεβαδειακός ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε άξια. Στη θέση που είμαστε θέλουμε να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να πάρουμε από τους παίκτες που χρησιμοποιούμε όσο γίνεται περισσότερα για την επόμενη σεζόν».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα