Ανίκητη η Αντερσον (pics & vid)

Gazzetta team
Ανίκητη η Αντερσον (pics & vid)

bet365

Το δεύτερο διαδοχικό χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας της, στο slopestyle, κατέκτησε η Τζέιμι Άντερσον.

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Αμερικανίδα αθλήτρια της χιονοσανίδας, η οποία είχε στεφθεί «χρυσή» Ολυμπιονίκης πριν από τέσσερα χρόνια στο Σότσι, έδωσε «μάχη» με τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στο "Phoenix Park" και οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του τελικού, και διατήρησε τον τίτλο της. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό μετείχαν όλες οι αθλήτριες του αγωνίσματος, καθώς τα προκριματικά του Σαββάτου ματαιώθηκαν, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.


Μόνο πέντε αθλήτριες κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πρώτη προσπάθειά τους στον τελικό χωρίς να πέσουν και η Άντερσον συγκέντρωσε σε αυτή 83.00 βαθμούς, συγκομιδή που της έδωσε ένα προβάδισμα σχεδόν 10 βαθμών πριν από την δεύτερη προσπάθεια. Τελικά αυτό της επέτρεψε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, αφού η Λόρι Μπλάουιν από τον Καναδά συγκέντρωσε 76.33 βαθμούς στην δεύτερη προσπάθειά της, ενώ η Ένι Ρουκαγιάρβι από τη Φινλανδία, η οποία ήταν δεύτερη στο αγώνισμα στο Σότσι, συμπλήρωσε την τριάδα του βάθρου με 75.38 βαθμούς στην δεύτερη προσπάθειά της.

 

Τελευταία Νέα