3rdTRIMORE Syros Triathlon, η απόλυτη εμπειρία!

Gazzetta team
3rdTRIMORE Syros Triathlon, η απόλυτη εμπειρία!

bet365

Λιγότερο από είκοσι ημέρες απομένουν για το 3rd TRIMORE Syros Triathlon, που θα γίνει στις 21 Ιουνίου στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Στις 21 Ιουνίου 2018 εντυπωσιακή, πλούσια και ολοκληρωμένη ως αθλητική διοργάνωση, βάζει τη Σύρο στο επίκεντρο του αθλητικού και τουριστικού ενδιαφέροντος. Αθλητές και επισκέπτες θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, σε ένα premium multisport event σχεδιασμένο για όλους. Απαιτητικοί αθλητές όλων των επιπέδων, ερασιτέχνες που απολαμβάνουν την χαρά της συμμετοχής, της προσπάθειας και του ξεπεράσματος του εαυτού τους και παιδιά όλων των ηλικιών θα ζήσουν ένα μοναδικό τετραήμερο αθλητικής και ψυχαγωγικής δράσης μέσα από δραστηριότητες σώματος και πνεύματος.

Roland Garros με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+). * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η φιλοσοφία και το πρόγραμμα του 3rd TRIMORE Syros Triathlon παρουσιάστηκαν στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ από την ομάδα της TRIMORE Sport Events, σε μια ξεχωριστή και πρωτότυπη συνέντευξη τύπου στο γοητευτικό και φιλόξενο ξενοδοχείο Coco-MatAthens, όπου έκλεψαν την παράσταση τα ξύλινα ποδήλατα που θα κατακλύσουν τη Σύρο. Νέα αθλήματα, πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά, παράλληλες εκδηλώσεις για όλους και λήξη του τετραημέρου με γιόγκα στο ηλιοβασίλεμα ,νυχτερινή κολύμβηση και beach party, έκαναν τους καλεσμένους να αναρωτηθούνε για ποιο λόγο να ΜΗΝ είναι στη Σύρο φέτος.

Η δημοσιογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου συντόνισε την παρουσίαση που είχε την δυναμική των μεγάλων χορηγών της διοργάνωσης ΖΑΓΟΡΙ, ΕΚΚΑ, ΟΠΑΠ,COSMOTE και την αθλητική αύρα της Κίττυ Μαλάμου, του Σπύρου Γκοτζιά, της Κέλλυ Μπίχτακαι της Μάνια Μπίκοφ που περιέγραψαν μέσα από το βλέμμα του αθλητή/τριαθλητή την πρόκληση που γεννά η διοργάνωση για κάθε συμμετέχοντα. Να θυμίσουμε ότι όλοι οι ανωτέρω αθλητές, έχουν ζήσει το σύνολο των events της TRIMORE και ήταν σε θέση να μοιραστούν σκέψεις και εμπειρίες από τη σκοπιά του πρωταγωνιστή.

Ο επικεφαλής της TRIMOREκ. Κωστής Μητρόπαπας παρουσιάζοντας το πλούσιο τετραήμερο πρόγραμμα της διοργάνωσης δήλωσε «Φέτος θα ενθουσιάσουμε τους αθλητές και τους συνοδούς τους σε κάθε επίπεδο. Μια σειρά από εκπλήξεις -όπως συνηθίζουμε- θα καταστήσει ένα ήδη καθιερωμένο υπέροχο event, σε μια ανεξίτηλη μνήμη, σημείο αναφοράς!»

« Η Σύρος περιμένει να υποδεχτεί τους αθλητές και τους συνοδούς τους . Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τον Κωστή Μητρόπαπα και τους συνεργάτες του, σε μια κορυφαία διοργάνωση. Δίνουμε το ραντεβού στο νησί» ανέφερε σε μήνυμα του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού της Σύρου κ.Γουιλιέλμος Πρίντεζης.

Ο Αθλητικός Τουρισμός στα καλλίτερά του

ΤοTRIMORE Syros Triathlon διεξάγεται για τρίτη χρονιά, το τετραήμερο 21-24 Ιουνίου 2018 και αγκαλιάζει με τις αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητές του ολόκληρο το νησί.. ολόκληρη την Ελλάδα. Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα αθλητών, προσφέρουν την μέγιστη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες, τους συνοδούς, τους θεατές. Για την οικογένεια, την παρέα, την ομάδα, την εταιρεία!

Η διοργάνωση φέτος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Το Τριάθλο Ολυμπιακής και μισής Ολυμπιακής απόστασης και για πρώτη φορά Half Iron Distance,
  • Τον Κολυμβητικό Παράπλου Ανοικτής Θαλάσσης 500 μέτρων, 3.5 χλμ., 5 χλμ.,
  • Το Τρέξιμο Πόλης 5 χλμ. και 10 χλμ.,
  • Την Κολύμβησης Μετ’ Εμποδίων και
  • Το Water Triathlon

Παράλληλα, διεξάγονται τα:

  • The Brave(5.5kmKολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης + Ολυμπιακό Τρίαθλο + 10kmCityRunning),
  • The Braves Light(3.5kmKολύμβηση Ανοικτής Θαλάσσης + Half Ολυμπιακό Τρίαθλο + 5kmCityRunning)

Εκτός από τις αθλητικές δραστηριότητες των ενηλίκων, το SUP Experience byBIC, το ξεσηκωτικό AquaAerobic και τις διάφορες εκδηλώσεις Yoga, η διοργάνωση θα περιλαμβάνει επίσης τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά:

  • Παιδικό Τρίαθλο,
  • Κολύμβηση Ανοικτής θαλάσσης μικρών αποστάσεων,
  • Τρεξίματος πόλης, αλλά και
  • ποδηλατικής βραδυπορίας, σκακιού σε παράλληλα γήπεδα, kidsyoga!

Εκείνο όμως που θα μείνει αξέχαστο μετά τις απλωτές στο Αιγαίο , τις πεταλιές και το τρέξιμο στην ονειρεμένη Σύρο, είναι η τελετή απονομών στα σκαλιά του Δημαρχείου…ένα «αθλητικό παραμύθι» και το μαγευτικό κλείσιμο της αυλαίας με την ομοβροντία στο Κόμητο την Κυριακή το βράδυ: Yoga στο ηλιοβασίλεμα, νυχτερινή κολύμβηση σε ζευγάρια και beachparty στην άμμο!

www.syrostriathlon.gr

Facebook: https://www.facebook.com/syrostriathlon/

Instagram: https://www.instagram.com/syrostriathlon

 

Τελευταία Νέα