Αγώνας στη Γερμανία για τον Καραλή

Gazzetta team
Αγώνας στη Γερμανία για τον Καραλή

bet365

Στον αγώνα City Jump στην πόλη Ulm της Γερμανίας θα συμμετάσχει την Παρασκευή ο Καραλής. Στο ίδιο μίτινγκ και η Πόλακ.

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία τον πρώτο του στόχο στη σεζόν, την κατάκτηση μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του Gavle, ο Εμμανουήλ Καραλής είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον επόμενο κύκλο αγώνων του ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα.

Ο 20χρονος άλτης του επί κοντώ αγωνίζεται την Παρασκευή (9/8) στον αγώνα City Jump στην πόλη Ulm της Γερμανίας με στόχο να κυνηγήσει και πάλι άλματα πάνω από τα 5,60 μέτρα. Ο "ασημένιος" πρωταθλητής Ευρώπης της κατηγορίας Κ23 και τέταρτος το χειμώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ στον κλειστό στίβο έχει ξεπεράσει φέτος το 5,71 μ., ωστόσο αυτό, που θα επιδιώξει μέχρι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι να βρεθεί σε επιδόσεις πάνω από το ατομικό του 5,80 μέτρα.

"Είμαι υγιής και κάνω δίχως προβλήματα την προπόνηση μου. Είχαμε την ευκαιρία στους αγώνες που προηγήθηκαν να βγάλουμε συμπεράσματα και να διορθώσουμε λάθη. Είμαι σε θέση να κάνω ένα άλμα καλύτερο από το 5,71 μ. του Ζαππείου και μέχρι το Παγκόσμιο, που είναι ο στόχος μου για φέτος, να μπορώ να σημειώνω επιδόσεις που θα μου επιτρέπουν να διεκδικήσω μια καλή παρουσία στη διοργάνωση", είπε ο νεαρός άλτης.

Ο αθλητής που γυμνάζεται με τον Ανδρέα Τσώνη, μετά τον αγώνα της Γερμανίας θα συνεχίσει στο Diamond League που θα γίνει στο Παρίσι (24/8), στο οποίο το επί κοντώ είναι εκτός βαθμολογίας, ενώ μεγάλη επιτυχία αποτελεί για εκείνον το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει μια θέση στον τελικό της σειράς Diamond League, που θα γίνει στη Ζυρίχη στις 29 Αυγούστου.

Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχει και η Ελένη Πόλακ που ψάχνει μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και για να το πετύχει χρειάζεται άλμα πάνω από τα 4,56 μέτρα. Η Ελένη Πόλακ που έχει πετύχει φέτος 4,46 μ., που είναι το ρεκόρ της στον ανοιχτό στίβο, ενώ έχει 4,50 μ. από τον κλειστο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα