Πρωταθλητής με ατομικό ρεκόρ ο Δουβαλίδης

Gazzetta team
Πρωταθλητής με ατομικό ρεκόρ ο Δουβαλίδης

bet365

Με 7,70 ο Κώστας Δουβαλίδης κέρδισε στα 60μ εμπόδια και πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ.

Νέο ατομικό ρεκόρ (7,70) που του έδωσε και την 1η θέση στα 60μ εμπόδια στην 2η ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο ΣΕΦ πέτυχε ο Κώστας Δουβαλίδης.

Ο πρωταθλητής μας έκανε κάποια τεχνικά λάθη στα δύο πρώτα εμπόδια, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κυνηγήσει την επίδοση που θα ήθελε. "Στην ουσία έβαλα ταχύτητα και μπήκα στα εμπόδια πριν από τρεις εβδομάδες. Από εδώ και πέρα επικεντρώνομαι στην προπόνηση και θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στη Γλασκώβη", είπε ο Δουβαλίδης μετά την όγδοη νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Δεν άκουσε αλλά κέρδισε!

Η Αναΐς Καραγιάννη δεν άκουσε την ανάκληση στον τελικό των 60 μ. εμπ. με αποτέλεσμα να τρέξει τη μισή διαδρομή και λίγα λεπτά αργότερα να κάτσει και πάλι στο βατήρα. Παρόλα αυτά η νεαρή βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ με 8.54 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα.

"Με επηρέασε η άκυρη εκκίνηση κι έτσι δεν μπόρεσα να κάνω την κούρσα που θα ήθελα. Ημουν καλά και θα μπορούσα να τρέξω ακόμη γρηγορότερα. Θα ήθελα να κάνω μία ακόμη κούρσα στη σεζόν κι έπειτα να συνεχίσω την προετοιμασία μου για τον ανοιχτό", είπε η νεαρή αθλήτρια.

Νικητής ο Γκούρλιας στα 3000μ

Ο Μάριος Γκούρλιας (ΑΟ Μυκόνου) ήταν ο νικητής στα 3000μ. Ο 24χρονος αθλητής παρουσιάσει εξαιρετική πρόοδο τα τελευταία δύο χρόνια, κάτι που αποδεικνύεται από τις επιδόσεις του. Σήμερα αναδείχθηκε νικητής στα 3.000 μ. με 8.07.36, επίδοση καλύτερη από το 8.08.57 που ήταν το ρεκόρ του.

Τον εαυτό του ξεπέρασε και ο Ανδρέας Δημητράκης (Πανναξιακός), που ακολούθησε στη δεύτερη θέση με 8.09.80 και τρίτος ο περσινός νικητής Γιώργος Τάσσης (Τρίτων Χαλκίδας) με 8.18.22.

"Δεν κάναμε προπόνηση για τον κλειστό στίβο. Ο προγραμματισμός μας αφορά στον ανοιχτό και για εκεί συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Απλώς επιλέξαμε να κάνουμε και ένα πέρασμα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο πλαίσιο της προπόνησης μας", είπε ο νικητής της σημερινής κούρσας.

Πρώτη η Λεοντιάδου

Στα 3000μ των γυναικών η Στεφανία Λεοντιάδου (Δρομέας Αμαρουσίου) ήταν νικήτρια με 9.46.44, μπροστά από τις Μιχαέλα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτ.) και Δάφνη - Ευτυχία Λαβασά (ΑΟ Βουλιαγμένης) που πέτυχαν 9.51.21 και 9.56.16, αντίστοιχα.

Πήρε το μήκος η Αλεξούλη

Στον τελικό του μήκους Λίλη Αλεξούλη (Πελασγός Λάρισας) ήταν νικήτρια με 6,24 μέτρα. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι είχε ένα ακόμη έγκυρο άλμα στα 6,23 μ. από την πρώτη της προσπάθεια.

Δεύτερη με 5,95 μ. ήταν η Οξάνα Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) με 5,95 μ. και τρίτη η Ελένη Κουτσαλιάρη (ΓΣ Γρεβενών) με 5,93 μέτρα. Η Αλεξούλη έφτασε τις πέντε νίκες σε πανελλήνιο πρωτάθλημα όσες έχει και η Νίκη Ξάνθου.

 

Τελευταία Νέα