To «ευχαριστώ» της Στεφανίδη για τα Gazzetta Awards!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
To «ευχαριστώ» της Στεφανίδη για τα Gazzetta Awards!

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια στη μεγάλη ψηφοφορία του gazzetta.gr και ευχαρίστησε τους αναγνώστες για την τιμή!

Πήρε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου αλλά και το χάλκινο στο Παγκόσμιο στον κλειστό στίβου. Γι' ακόμη μία χρονιά η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν η κορυφαία στο άθλημά της στο κόσμο και για δεύτερη σερί φορά οι αναγνώστες του gazzetta.gr την ανέδειξαν την καλύτερη για το 2018 στα Gazzetta Awards powered by Garmin. Έτσι, έκανε το back to back στα βραβεία του Gazzetta, που φέτος έσπασαν κάθε ρεκόρ!

Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων, η Στεφανίδη ευχαρίστησε τους αναγνώστες του gazzetta.gr και τόνισε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και το 2019!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους αναγνώστες του gazzetta.gr για την τιμή που μου έκαναν να με ψηφίσουν ως κορυφαία αθλητρια του 2018, μια χρόνια που ο συναγωνισμός ήταν ιδιαίτερα υψηλός. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό να συνεχίσω να σας κάνω υπερήφανους και το 2019», αναφέρει χαρακτηριστικά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards