Το come back του Νίκου Νεράντζη

Gazzetta team
Το come back του Νίκου Νεράντζη

bet365

Επιστρέφει στη δράση μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε με την μηχανή του το 2017, ο Νίκος Νεράντζης.

Τον Νοέμβριο του 2017 ο Νίκος Νεράντζης είχε συγκλονίσει τον κόσμο του στίβου αλλά και του ελληνικού αθλητισμού. Ο 20χρόνος άλτης από την Κέρκυρα είχε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του που του άφησε ένα σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη.

Η καριέρα του κρέμονταν από μια ... κλωστή αλλά ο Νίκος Νεράντζης, έχοντας δίπλα του, τους κατάλληλους ανθρώπους, και με πολύ δουλειά κατάφερε να επιστρέψει στις προπονήσεις και να κάνει πλέον όνειρα για συμμετοχή σε μεγάλους αγώνες και διακρίσεις.

Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, που διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, θέλει να βρει αγωνιστικό ρυθμό , προκειμένου το καλοκαίρι να διεκδικήσει τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Γκάβλε της Σουηδίας (11-14/7). Ο Νεράντζης έχει ατομικό ρεκόρ 5.51μ στον κλειστό στίβο, ενώ στον ανοιχτό έχει υπερβεί τα 5.46 μέτρα και είναι από τους επικοντιστές που μπορούν να διεκδικήσουν καλές εμφανίσεις.

Εξάλλου, στην Ελλάδα και το γκρουπ του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου αναμένεται να επιστρέψει τον επόμενο μήνα η Αριάδνη Αδαμοπούλου, που βρίσκεται στις ΗΠΑ για σπουδές. Η νεαρή επέλεξε να «παγώσει» για λίγο τις σπουδές της και να συνεχίσει στην Αθήνα με επίκεντρο την προπόνησή της.

 

Τελευταία Νέα