Σφράγισε «εισιτήριο» για το Ευρωπαϊκό Κ-18 ο Γρανιτσιώτης

Gazzetta team
Σφράγισε «εισιτήριο» για το Ευρωπαϊκό Κ-18 ο Γρανιτσιώτης

bet365

Το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων γίνεται στο Σχηματάρι με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης ήταν ο μεγάλος νικητής στα 100 μ. Αγοριών με 10.56 (1,8), επίδοση που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ. Ο νεαρός σπρίντερ για μία ακόμη φορά έδειξε πως διαθέτει έμφυτο ταλέντο και πως είναι σε θέση να τρέξει πολύ κάτω από το 10.51, που είναι το ρεκόρ.

Ελπιδοφόρα ήταν η παρουσία και του δεύτερου αθλητή, του Σωτήρη Κομιανού που τερμάτισε σε 10.66 (1,8) και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ. Το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκιορ επιβεβαίωσε και η Σταυρούλα Κοσμίδου στη σφυροβολία με βολή στα 63,53 μέτρα.

Την ευχάριστη έκπληξη έκανε στα 110 μ. εμπ. ο Παίδας Ηλίας Τοτολίδης, που τερμάτισε σε 13.94 (2,00 μ.) βελτίωσε το ρεκόρ του και παράλληλα έπιασε το όριο για το κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας του.

Οι αγώνες είναι σε εξέλιξη, τα αναλυτικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με το τέλος της διοργάνωσης. Δείτε εδώ τι έγινε στο πρωινό πρόγραμμα

 

Τελευταία Νέα