H Eλλάδα 14η στο σύνολο (pics)

H Eλλάδα 14η στο σύνολο (pics)

bet365

Θετικό είναι το πρόσημο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, όπως φαίνεται και από την κατάταξη της. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Δήμος Μπουλούκος

Ο απολογισμός για την Ελλάδα στο Μπέρμιγχαμ ήταν ένα χάλκινο μετάλλιο, από την Κατερίνα Στεφανίδη, που της έδωσε την 24η θέση στον πίνακα των μεταλλίων. Στην κορυφή είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες με 18, η Μεγάλη Βρετανία έχει 7 και από πέντε, η Πολωνία και η Αιθιοπία.

Πολύ καλύτερη είναι η κατάταξη της Ελλάδας στον πίνακα που μετράει και τα πλασαρίσματα ως την 8η θέση. Εκεί η χώρα μας είναι στην 14η θέση σε σύνολο 48 χωρών που μετρήθηκαν. Αυτό επετέχθη με το χάλκινο της Στεφανίδη, την 5η θέση του Καραλή, την 6η της Παπαχρήστου και την 7η του Φιλιππίδη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ελλάδα άφησε πιο κάτω, χώρες με τεράστια αθλητική παράδοση, όπως η Βραζιλία, η Ουκρανία, ο Καναδάς, η Ιταλία, η Σερβία, η Σουηδία και η Αυστραλία. Η Τουρκία που δαπανά εκατομμύρια στον αθλητισμό είναι τελευταία, με μόλις μία 8η θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα