Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Lykabettus Run

Gazzetta team
Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Lykabettus Run

bet365

Στις 25 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το 4ο Lycabettus Run στην Αθήνα με την συμμετοχή 1.000 και πλέον δρομέων.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διοργανωτές έδωσαν στοιχεία για την διοργάνωση των αγώνων που θα έχουν εκκίνηση (10.00) και τερματισμό το ξενοδοχείο Saint George Lycabettus και διαδρομές τόσο σε ασφάλτινο δημόσιο δρόμο όσο και σε χωμάτινο.

Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία της άθλησης στο λόφο του Λυκαβηττού στην καρδιά της Αθήνας και να μαγευτούν με τη θέα της ελληνικής πρωτεύουσας από ψηλά. Οι ασφάλτινες διαδρομές περιλαμβάνουν αποστάσεις των 5,5 χλμ και 11 χλμ καθώς και σκυταλοδρομία 11 χλμ. Οι χωμάτινες διαδρομές περιλαμβάνουν αποστάσεις 5,5 χλμ και 9 χλμ με απίστευτης ομορφιάς μονοπάτια πάνω στο λόφο.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης (www.lycabettusrun.gr).

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς θα υποστηριχθεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» και για το λόγο αυτό στη συνέντευξη των διοργανωτών παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

«Ο αγώνας θα έλεγα ότι έχει κοινωνικό και όχι φιλανθρωπικό χαρακτήρα με γνώμονα την αξιοπρέπεια των παιδιών. Την ημέρα του αγώνα θα συνεισφέρουμε και εμείς με την διάθεση μιας κινητής μονάδας εντατικής θεραπείας με γιατρό, όχι απλά ένα ασθενοφόρο. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε χρειαζόμαστε τη συνέργεια».

Οι διοργανωτές είπαν ακόμη ότι, με δεδομένο πως σημείο αναφοράς του αγώνα είναι το ξενοδοχείο Saint George Lycabettus που θα θέσει τις εγκαταστάσεις του στη διάθεση των δρομέων, γίνονται προσπάθειες για την προσέλκυση συμμετεχόντων και από το εξωτερικό, ενώ στόχος τους για το μέλλον είναι να πραγματοποιήσουν και αγώνα για παιδιά.

 

Τελευταία Νέα