Πρεμιέρα με το δεξί για Τριβυζά

Πρεμιέρα με το δεξί για Τριβυζά

Πρεμιέρα με το δεξί για Τριβυζά

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς πέτυχε τον πρώτο του στόχο και αυτός δεν ήταν άλλος, από το να ξεκινήσει τη χρονιά με νέο ατομικό ρεκόρ.

Παράλληλα έδειξε πως στις επόμενες εμφανίσεις του θα είναι σε θέση να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Στόχος του αθλητή είναι η διάκριση το καλοκαίρι στα 200 μ. και η συμμετοχή στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Ο Τριβυζάς θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 31 του μηνός στη Ρέιμς κι έπειτα θα τρέξει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εκεί όπου αναμένεται να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στην ίδια απόσταση, ο Σωτήρης Γκαραγκάνης σημείωσε 6.96, μία εβδομάδα από το 6.93 στην πρώτη ημερίδα της χρονιάς. Νωρίτερα, ο Γιάννης Γρανιτσιώτης είχε πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ στα 60 μ. παίδων. Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε στο τριπλούν και η κορασίδα Σπυριδούλα Καρύδη. Η αθλήτρια από την Κέρκυρα "προσγειώθηκε" στα 12,50 μ. στο τριπλούν και σημείωσε ρεκόρ στην κατηγορία Κ18. 

Η αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη, από φέτος ασχολείται αποκλειστικά με το τριπλούν - μέχρι πέρυσι έκανε 100 μ. και μήκος - και φαίνεται πως θα κυνηγήσει καλές επιδόσεις.

Το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ κατείχε η Ζωή Μπαλαμούτη με 12.47 μ., από τις  19/2/2017.

Βελτιωμένος σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, που βρήκε το ρυθμό του και μαζί ένα νέο ατομικό ρεκόρ στον κλειστό. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ήταν νικητής στο μήκος με 7,60 μ., επίδοση καλύτερη από το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό και αρκετά κοντά στο 7,74 μ., που έχει στον κλειστό.

Ο 18χρονος σημείωσε την επίδοση στην τέταρτη και τελευταία του προσπάθεια στον αγώνα και έδειξε πως σύντομα θα κυνηγήσει καλύτερες επιδόσεις. Δεύτερος με 7,31 μ. ήταν ο Νίκος Καψής. Στα 60 μ. των γυναικών η Κατερίνα Σαρρή ήταν νικήτρια με 7.73, ενώ στα 150 μ. κορασίδων ξεχώρισε η Λυδία Κριμίτσα που σημείωσε 18.88.

Στο επί κοντώ, η Κατερίνα Βαγενά πέρασε τα 4,10 μ. και επικράτησε, ενώ στους Άνδρες ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος τα 5,20 μ., όσο και ο δεύτερος του σημερινού αγώνα, Πέτρος Χατζίου. Ο παίδας Αντώνης Σάντας, για δεύτερη εβδομάδα ανέβηκε πάνω από τα 4,80 μέτρα.

Εξάλλου σπουδαία επίδοση σημείωσε στα 150 μ., στη διάρκεια του πρωινού προγράμματος η Ειρήνη Μινοπούλου. Η 15χρονη αθλήτρια του ΓΣ Γλυφάδας διένυσε την απόσταση σε 18.56 και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Τα απογευματινά αποτελέσματα

Τα πρωινά αποτελέσματα

Best of internet