Απ΄τα ναρκωτικά στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Απ΄τα ναρκωτικά στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων!

bet365

Ο Νοτιοαφρικανός, Λούβο Μανγιόνγκα, ο οποίος τo 2012 είχε αποκλειστεί από την αγωνιστική δράση για 18 μήνες, όταν είχε βρεθεί θετικός σε κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, δίνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας, για όσους βρίσκονται στο ίδιο «λούκι».

«Πρέπει να παραδεχτείς ότι έχεις πρόβλημα καταρχάς. Μετά πρέπει να ζητήσεις βοήθεια, γιατί δεν μπορείς να βοηθηθείς μόνος σου. Είναι μία διαδισκασία που χρειάζεσαι έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής ώστε να μην κάνεις βήματα μπρος-πίσω.

Ως άνθρωπος που έχω ξεπεράσει τον εθισμό μου στα ναρκωτικά θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα στον κόσμο, όχι μόνο στην πατρίδα μου. Θέλω να δείξω στους ανθρώπους ότι υπάρχει ζωή μετά τον εθισμό. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις όταν ξεπεράσεις τον εθισμό, αρκεί να δουλέψεις όχι μόνο με τον εαυτό σου, αλλά και με άλλους ανθρώπους», τονίζει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Λονδίνου στο άλμα εις μήκος και ασημένιος στο Ρίο, ο οποίος εποφθαλμιά στο παγκόσμιο ρεκόρ του Μάικ Πάουελ, το οποίο κρατά από το 1991, δείτε το βίντεο ΕΔΩ

 

Τελευταία Νέα