Προπονητικό καμπ στις σκυταλοδρομίες

Gazzetta team
Προπονητικό καμπ στις σκυταλοδρομίες

bet365

Με τις ομάδες σκυταλοδρομίας θα ξεκινήσουν τα προπονητικά καμπ της νέας σεζόν.

Η ομοσπονδία αναγνωρίζοντας τόσο τη δυναμική, όσο και την προοπτική μιας καλής παρουσίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου θέλει να στηρίξει τις ομάδες σκυταλοδρομίας δίνοντας παράλληλα συνέχεια στα περσινά προπονητικά καμπ.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το πρώτο ραντεβού των ομάδων θα δοθεί στην Κρήτη την 1η Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας Ανδρών/Γυναικών.

Στο Ηράκλειο θα κάνουν κοινή δεκαήμερη προπόνηση οι αθλητές της ομάδας 4Χ100 μ. και οι αθλήτριες των ομάδων 4Χ100μ. και 4Χ400 μέτρα.

Η ομοσπονδία επενδύει τα τελευταία χρόνια στα προπονητικά καμπ και έχει καταφέρει μέσα από αυτά να πάρει θετικά αποτελέσματα τόσο αγωνιστικά όσο και σε σχέση με τη γενικότερη νοοτροπία αθλητών, αθλητριών και προπονητών.

Στην κοινή προετοιμασία της ομάδας 4Χ100 μ. θα συμμετάσχουν οι Λυκούργος Τσάκωνας, Κώστας Δουβαλίδης, Γιάννης Νυφαντόπουλος, Παναγιώτης Τριβυζάς, Μάκης Στεργιούλης και Κώστας Ζήκος.

Η ομάδα 4Χ100 μ. των γυναικών ξεκινάει τη χρονιά με τις Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Μαρία Γάτου, Γρηγορία Κεραμιδά και Κορίνα Πολίτη. Η προετοιμασία της ομάδας 4Χ400 μ. θα γίνει με τις Ειρήνη Βασιλείου, Αννα Βασιλείου, Δέσποινα Μουρτά και Μαρία Μπελιμπασάκη.

Η ομαδική δουλειά είναι το κλειδί της επιτυχίας και το βασικό ζητούμενο για την ομοσπονδία, που θα επενδύσει όχι μόνο στους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες, αλλά σε εκείνους που έχουν την διάθεση να δείξουν συνέπεια στην προσπάθεια αυτή.

 

Τελευταία Νέα