Ετοιμη για τον Μαραθώνιο!

Gazzetta team
Ετοιμη για τον Μαραθώνιο!

bet365

Έτοιμη να λάβει θέση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για 7η χρονιά είναι η WIND Running Team, με το δυναμικό αθλητικό αλλά και κοινωνικό της προφίλ.

Η ομάδα της WIND φέτος στηρίζει το σπουδαίο φιλανθρωπικό πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Την κοινωνική αυτή πρωτοβουλία παράλληλα στηρίζουν με τη συμμετοχή τους ως Πρεσβευτές δημοφιλείς Έλληνες στον αγώνα των 5χλμ., την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση της ομάδας, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, Γιώργος Τσαπρούνης, δήλωσε: «Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας για την WIND είναι κάτι πολύ περισσότερο από τρέξιμο. Είναι γιορτή, χαρά και μια από τις καλύτερες μέρες του χρόνου γιατί όλοι μαζί, εργαζόμενοι, φίλοι, συνεργάτες, αθλητές, γινόμαστε ένα, ενώνουμε δυνάμεις για έναν καλό σκοπό. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους δέχτηκαν και φέτος να τρέξουν μαζί μας. Η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση την Κυριακή 12 Νοεμβρίου έχει ξεκινήσει. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!»

Το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» στηρίζει παιδιά άπορων οικογενειών στην Ελλάδα. Μόνο μέσα στο 2016, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, το «Μαζί για το Παιδί» μοίρασε 117 τόνους αγαθών, σε 236 φορείς από 43 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, εξυπηρετώντας συνολικά 30.925 παιδιά από 19.564 οικογένειες.

Ακόμη και όσοι δεν έχουν προλάβει να δηλώσουν συμμετοχή για να τρέξουν με την WIND Running Team, μπορούν να βοηθήσουν. Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να βρουν στο www.supportmazi.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα