To παρασκήνιο της υπόθεσης Αφράτη!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
To παρασκήνιο της υπόθεσης Αφράτη!

bet365

Η γενική Συνέλευση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας δεν αναγνώρισε τον Εθνικό και πέντε ακόμη σωματεία, με την υπόθεση μεταγραφής της διεθνούς Αργυρούς Αφράτη στο συγκεκριμένο σωματείο να παίρνει νέα τροπή...

Την αθλήτρια που αποτελεί το μέλλον της ελληνικής ενόργανης γυμναστικής στην κατηγορία γυναικών, έχει πλησιάσει ο Ιωάννης Πατλάκας, σύζυγος της ολυμπιονίκου της ρυθμικής γυμναστικής, Μορφούλας Ντόνα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον Εθνικό.

Ο κύριος Πατλάκας υποσχέθηκε στην Ελληνίδα γυμνάστρια οικονομικές απολαβές, τις οποίες δεν είχε τη δυνατότητα να καταβάλει το σωματείο της στην Χαλκίδα, πείθοντας την να το εγκαταλείψει.

Βεβαίως, προτού δημιουργήσει όλο αυτό το θέμα δεν είχε φροντίσει ο Εθνικός να πληροί τις προϋποθέσεις (έπειτα από το 2013 που ενεργοποιήθηκε το τμήμα της ενόργανης), ώστε στη σημερινή γενική συνέλευση να μπορεί να αναγνωριστεί.

Να σημειώσουμε ότι αθλητές σωματείου που δεν είναι αναγνωρισμένο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες.

Ο κύριος Πατλάκας τα τελευταία χρόνια προσπαθεί απεγνωσμένα με κάθε τρόπο να πλήξει τον πρόεδρο της ΕΓΟ, Θανάση Βασιλειάδη και την ομοσπονδία και φαίνεται ότι βρήκε τρόπο αυτή τη φορά μέσω της ενόργανης, αφού οι προσπάθειες του μέσω της ρυθμικής γυμναστικής έπεσαν στο κενό. Παλαιότερα είχε στρέψει κατά της ΕΓΟ την Βαρβάρα Φίλιου, όμως όχι μόνο δεν πέτυχε το στόχο του, αλλά η αθλήτρια έχει στραφεί εναντίον του ιδίου δικαστικά.

Άνθρωποι της ομοσπονδίας πιστεύουν ότι ακόμα και στο θέμα που έχει προκύψει με τον προπονητή της Αφράτη, Κώστα Σιούτη (του οποίου δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με την ομοσπονδία, με την αθλήτρια να αρνείται να γυμναστεί με άλλον προπονητή και να μένει εκτός εθνικής το τελευταίο διάστημα), έχει ανάμιξη ο Ιωάννης Πατλάκα, όμως είναι διατεθειμένοι να δώσουν το χρόνο τόσο στην ίδια, όσο και στον κύριο Σιούτη ώστε να σκεφτούν και να υπάρξει μία λύση, η οποία θα είναι προς το συμφέρον της ίδιας αθλήτριας και της εθνικής ομάδας.

 

Τελευταία Νέα