Στο πρωτάθλημα Ωκεανίας Μπεκατώρου και Πασχαλίδης

Gazzetta team
Στο πρωτάθλημα Ωκεανίας Μπεκατώρου και Πασχαλίδης

bet365

Στο δρόμο για το Τόκιο οι Μπεκατώρου-Μόνος και Πασχαλίδης-Παπαδοπούλου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Ωκλαντ της Νέας Ζηλανδίας το πρωτάθλημα Ωκεανίας στο οποίο λαμβάνουν μέρος δύο ελληνικά σκάφη στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Nacra 17 που αρχίζει σε λίγες μέρες στον ίδιο θαλάσσιο στίβο.

Έχουν γίνει 6 ιστιοδρομίες και οι Ιορδάνης Πασχαλίδης – Μυρτώ Παπαδοπούλου είναι 43οι με 100 βαθμούς (21, 19, 20, 20, 20, 21), ενώ οι Σοφία Μπεκατώρου - Αιμιλιανός Μόνος βρίσκονται στην 45η θέση με 103 βαθμούς (19, 18, μαύρη σημαία, 24, 22, 20). Τρέχουν 50 σκάφη.

Θυμίζουμε ότι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα οι Ελληνες ιστιοπλόοι θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα από τα 5 εισιτήρια που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Σε περίπτωση που τα δύο ελληνικά σκάφη δεν τα καταφέρουν, θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία στο παγκόσμιο κύπελλο της Γένοβας τον Απρίλιο του 2020.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα