Έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό 470 οι Μάντης-Καγιαλής

Gazzetta team
Έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό 470 οι Μάντης-Καγιαλής

bet365

Μάντης: «Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μέσα στη χρονιά και θέλουμε πολύ να ανταμειφθούν οι κόποι μας σε αυτόν τον αγώνα».

Έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 470 που θα διεξαχθεί στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας είναι οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.

Η διοργάνωση αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο ιστιοπλοϊκό ημερολόγιο καθώς φιλοξενεί 75 πληρώματα από 27 χώρες. Οι Χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίου έχουν ήδη κατακτήσει από τον θεσμό αυτό, 1 χρυσό μετάλλιο το 2010 και δυο ασημένια το 2015 και 2018 αντίστοιχα.

Το ελληνικό πλήρωμα, βρίσκεται στο Σαν Ρέμο ήδη από τις 2 Μαΐου για την προετοιμασία με την επίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητή Μιχάλη Μηλαίου.

Ο Παναγιώτης Μάντης μιλώντας σχετικά με τον αγώνα είπε: «Το Πανευρωπαϊκό είναι πάντα για εμάς ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μέσα στη χρονιά και θέλουμε πολύ να ανταμειφθούν οι κόποι μας σε αυτόν τον αγώνα», ενώ ο Παύλος Καγιαλής σημείωσε: «Το Πανευρωπαϊκό αποτελεί ένας από τους δυο βασικούς στόχους της χρονιάς. Ο αγώνας αυτός μας βρίσκει σε εξαιρετική φόρμα. Οι προπονήσεις μας πηγαίνουν πάρα πολύ καλά, μένει να έρθει το αποτέλεσμα που περιμένουμε».

 

Τελευταία Νέα