Mία ανάσα από το βάθρο έφτασαν Μάντης και Καγιαλής

Gazzetta team
Mία ανάσα από το βάθρο έφτασαν Μάντης και Καγιαλής

bet365

Την 4η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας στο Μαϊάμι κατέλαβαν τελικά οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, συγκεντρώνοντας 66 βαθμούς ποινής σε σύνολο 10 ιστιοδρομιών.

Το Ελληνικό πλήρωμα των 470 παρά το κακό ξεκίνημα κατάφερε να ανεβάσει σημαντικά την απόδοσή του και να βρεθεί για άλλη μια φορά μεταξύ των κορυφαίων σε σύνολο 37 σκαφών.
Οι Έλληνες πρωταθλητές από νωρίς βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς οι ασταθείς καιρικές συνθήκες και οι ασθενείς άνεμοι δεν τους βοήθησαν να πιάσουν τη γνωστή για τα δεδομένα τους απόδοση, συγκεντρώντας στις 4 πρώτες ιστιοδρομίες 65 βαθμούς. Από την 5η όμως ιστιοδρομία και έπειτα, όταν μάλιστα οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν αρκετά με τους ανέμους να φτάνουν τους 20 κόμβους, το ελληνικό δίδυμο σκαρφάλωσε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Πολύ καλή η παρουσία του διδύμου Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου στα 470 των γυναικών με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κούρσα των μεταλλίων που τους χάρισε την έκτη θέση στην τελική γενική κατάταξη με 80 βαθμούς ποινής. Το χρυσό πήγε στο πλήρωμα της Σλοβενίας Μίρακ – Μακαρόλ με 27 βαθμούς ποινής.
Στην κατηγορία των φιν, ο Γιάννης Μιτάκης ήταν 5ος στην κούρσα των μεταλλίων και την 5η θέση κατέκτησε και στην τελική καταταξη με 62 βαθμούς ποινής.
Η Βασιλεία Καραχάλιου ήταν η άτυχη της ελληνικής αποστολής καθώς τραυματίστηκε στο πόδι. Προτίμησε να μην εγκαταλείψει τον αγώνα και ολοκλήρωσε στην 29η θέση με 179 βαθμούς. Η Αθανασία Φακίδη κατετάγει 49η με 288 βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα