Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στο Πανελλήνιο Ανοιχτής Θάλασσας

Gazzetta team
Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στο Πανελλήνιο Ανοιχτής Θάλασσας

bet365

Με σύμμαχο τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας που διοργανώνει ο Ναυτικός Ομιλος Ελλάδας μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Η ένταση του ανέμου έφτασε και τα 15 μίλια γεγονός που ευνόησε τα πληρώματα να δείξουν τη ναυτοσύνη τους αψηφώντας το ψιλόβροχο και να διεξαχθούν σπουδαίες ιστιοδρομίες, προς όφελος όσων παρακολούθησαν από τη στεριά τους αγώνες που για σήμερα ήταν όρτσα – πρίμα.

Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία ORCI_Β ήταν πραγματικά υψηλού επιπέδου και η τελική κατάταξη στις τρεις σημερινές ιστιοδρομίες κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στις δύο πρώτες κούρσες η κατάταξη ήταν πανομοιότυπη καθώς τις τρεις πρώτες θέσεις πήραν τα σκάφη το BULLET - ENCODE με κυβερνήτες τους Σινούρη και Δεληγιάννη, ELLINIXX – TRATA με κυβερνήτη τον Στέργιο Λεονταρίδη και MELITI IV με κυβερνήτη τον Στρατή Ανδρεάδη.

Στην τρίτη ιστιοδρομία και 5η συνολικά η κατάσταση άλλαξε καθώς πέρασε πρώτο το το BLACK JACK-STATUS MARITIΜΕ με κυβερνήτη τον Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Μάντη και μέλος του πληρώματος τον επίσης Ολυμπιονίκη Παύλο Καγιαλή, δεύτερο ήταν το BULLET – ENCODE και τρίτο MELITI IV.

Ετσι με την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας και μετά από πέντε ιστιοδρομίες, η κατάταξη είναι:

1) BULLET - ENCODE – Ν. Σινούρης/Δ. Δεληγιάννης

2) BLACK JACK-STATUS MARITIΜΕ - Παναγιώτης Μάντης

3) MELITI IV – Στρατής Ανδρεάδης

Στην κατηγορία ORCI_Β το VENTO με κυβερνήτη τον Μιχάλη Κλούβα πρώτευσε στην πρώτη σημερινή ιστιοδρομία και ακολούθησαν το BLUE LINE από την Καλαμάτα με κυβερνήτη τον Γιώργο Δρακόπουλο και το PEGA MUSTO με κυβερνήτη τον Δημήτρη Αλεβιζάκη.

Αλλαγή σκηνικού είχαμε στην επόμενη ιστιοδρομία καθώς στην πρώτη θέση πέρασε το FAIRYTALE από το Βόλο με κυβερνήτη τον Αριστοτέλη Χατζησταματίου και πίσω του ήταν το BLUE LINE και το ΑLLEGORIA με κυβερνήτη τον Ιωάννη Αργυράκη. Τέλος στην τρίτη ιστιοδρομία, την πρώτη θέση πήρε το BLUE LINE, μετά ήταν το FAIRYTALE και μετά το PEGA MUSTO.

Με την ολοκλήρωση της δεύτερης ημέρας και μετά από τέσσερις ιστιοδρομίες, η κατάταξη στη B' Kατηγορία είναι:

1) BLUE LINE - Γιώργος Δρακόπουλος

2) FAIRYTALE - Αριστοτέλης Χατζησταματίου

3) PEGA MUSTO - Δημήτρης Αλεβιζάκης

Η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ORC πέφτει σήμερα Κυριακή με νέες ιστιοδρομίες και την Τελετή Λήξης στο Ναυτικό Ομιλο Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αποτελέσματα

http://ycg.gr/offshore2017/

https://www.facebook.com/Yacht.Club.of.Greece

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα