Μακ Γκρέγκορ: Αγαπημένη Μάντσεστερ, εκπληκτικός Ρονάλντο!

Gazzetta team
Μακ Γκρέγκορ: Αγαπημένη Μάντσεστερ, εκπληκτικός Ρονάλντο!

bet365

Ο Ιρλανδός πυγμάχος Κόνορ Μακ Γκρέγκορ μίλησε για την αγάπη του για τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Συνέντευξη στο site της FIFA στην οποία μιλάει για την αγαπημένη του ομάδα αλλά και τους ποδοσφαιρικούς του ήρωες παραχώρησε ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ.

Ο σπουδαίος πυγμάχος από την Ιρλανδία που παρακολούθησε πέρσι δια ζώσης τον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Γαλλία και την Κροατία "αποκάλυψε" πως η αγαπημένη του ομάδα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα μου. Αγόρασα την πρώτη μου φανέλα στα οκτώ, ήταν η φημισμένη γκρίζα εμφάνιση», σημείωσε μεταξύ άλλων ενώ επεσήμανε πως λάτρεψε την ομάδα την εποχή του Σερ Άλεξ ενώ θαύμαζε πάντα τους συμπατριώτες του Ρόι Κιν και Ντένις Ίργουιν.

Ο Ιρλανδός πυγμάχος μίλησε και για έναν πρώην άσο της Γιουνάιτεντ, τον φίλο του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος οδήγησε μόνος του τη Γιουβέντους στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο Κριστιάνο είναι ένας εκπληκτικός αθλητής, άνθρωπος και επιχειρηματίας. Η σχολαστικότητά του, η τελειομανής στάση και η αφοσίωση σε αυτό που κάνει είναι εμπνευσμένη και έχει εμπνεύσει τόσα πολλά μικρά παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο.

Απλά κοιτάξτε τι έκανε πρόσφατα στο Champions League, στα 34 του χρόνια, ένα χατ-τρικ όταν η πίεση ήταν μεγάλη. Και ενάντια στην Ατλέτικο Μαδρίτης, μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη. Αυτό είναι εμπνευσμένο! Είμαστε και οι δύο πειθαρχημένοι αθλητές στην κορυφή των αθλημάτων μας».

Σχολιάζοντας τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είπε: «Ο Όλε Γκούναρ είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Πιστεύω πως έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στην ομάδα και πρέπει να του δώσουν μόνιμα τη θέση. Νιώθεις την αγάπη και την περηφάνια που έχει για το κλαμπ και την ιστορία του, ενώ και οι παίκτες νιώθουν τιμή να φορούν τη φανέλα της ομάδας υπό τις οδηγίες του». Παράλληλα τόνισε ότι του αρέσει ο Πογκμπά και ο Ράσφορντ.

 

Τελευταία Νέα