Πρωταθλητής Ελλάδος στην Πυγμαχία ο Ολυμπιακός

Αντώνης Πατσούρας
Πρωταθλητής Ελλάδος στην Πυγμαχία ο Ολυμπιακός

bet365

Με έξι προκρίσεις στους τελικούς της Κυριακής ο Ολυμπιακός εξασφάλισε από το Σάββατο (8/12) την 1η θέση το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών.

Το 2ο συνεχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών εξασφάλισε μια ημέρα πριν από την ολοκλήρωση του, ο Ολυμπιακός.

Ο σύλλογος του Πειραιά κέρδισε μαθηματικά τον τίτλο από το Σάββατο (8/12) αφού μετά από τις "μάχες" στα ημιτελικά εξασφάλισε έξι προκρίσεις στους τελικούς της Κυριακής (9/12) στην Πάτρα. Στη δεύτερη θέση είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος έχει 4 προκρίσεις στους τελικούς.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι τελικοί της Κυριακής (9/12) στους Άνδρες:
52κ: Καϊάφας Άγγελος (ΠΑΟΚ)- Κορελίδης Ηρακλής (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
56κ: Μίλλερ Αλέξανδρος (ΑΣ ΑΜΥΝΑ)-Λαγκαζασβίλι Αλεξέι(ΑΣ ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ)
60κ: Αντώνας Ευστάθιος (Κολοσσός)-Παπαδόπουλος Εμμανουήλ (ΠΑΟ)
64κ: Καλογερίδης Κωνσταντίνος (Εθνικός Κοζάνης)-Τσανικίδης Αλέξανδρος (ΟΣΦΠ)
69κ: Πεφάνης Διονύσιος (ΠΑΟ)-Τσαγκράκος Δημήτριος (ΟΣΦΠ)
75κ: Τζότζος Φώτιος (ΟΣΦΠ)-Τσαγκράκος Παύλος (ΟΣΦΠ)
81κ: Κούβαρης Ζαχαρίας (Σπάρτακος Κερατσινίου)-Καλαμάρας Πολυνίκης (ΠΑΟ)
91κ:Κυρίμης Παναγιώτης (ΟΣΦΠ)-Νανιτζανιάν Βαγκάν (ΠΑΟΚ)
91+κ: Λάμπρος Αναστασάκος (ΟΣΦΠ)-Αναστασόπουλος Σωτήριος (ΠΑΟ)

Οι τελικοί των Γυναικών

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός πανηγύρισε στην 3η ημέρα και την κατάκτηση 2 μεταλλίων στις Γυναίκες. Στα 75κ η Κυριακή Ασλανίδη επικράτησε της Αθηνάς Ορτολάνο στα σημεία και στέφτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος για 2η σερί χρονιά. Στο βάθρο ανέβηκε επίσης και η Κωνσταντίνα Γιδάκου που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 75κιλών.

Στα 48κ η Αρουτουνιάν του ΠΑΟΚ κέρδισε στον τελικό την Χατζηαντωνίου του Απόλλων Καλαμαριάς ενώ στα 54κ η Κουτσογεωργοπούλου της Δροσιάς επικράτησε στον τελικό της Κωστοπούλου της Παναχαϊκής. Στα 60κ πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Πίττα του ΑΣΔ ΗΕΤΙΩΝ η οποία κέρδισε στον τελικό την Μαυρογιάννη (ΑΣ ΧΡΥΣΗ ΓΩΝΙΑ). Στα 69κ η Κοντούλη (ΆΡΗΣ) επικράτησε στον τελικό της Φερίζι (ΑΣΔ ΗΕΤΙΩΝ) ενώ στα 81+κ η Τορκινίδου του Άρη Νικαίας κέρδισε την Κατσικαδέλη (ΠΑΓΣ ΑΤΡΩΤΟΣ).

Στη βαθμολογία στις Γυναίκες προβάδισμα για την 1η θέση έχει η Παναχαϊκή. Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο τελικός στα 57κ ανάμεσα στην Γκατζόγια (ΤΟΦΑΛΟΣ) και Πλέα (ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ) αλλά και ο τελικός στα 64κ όπου θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο η Τούσσα (ΑΣ ΜΙΛΩΝ) και η Μαυρομμάτη (ΑΣ ΑΜΥΝΑ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα