Κόντρα των δύο «αιωνίων» στην πυγμαχία!

Gazzetta team
Κόντρα των δύο «αιωνίων» στην πυγμαχία!

bet365

Ο προπονητής του τμήματος μποξ του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης, έκανε δήλωση κατά του Ολυμπιακού που θα διοργανώσει τα Πανελλήνια πρωταθλήματα ELITE και οι Πειραιώτες απάντησαν.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αϊδινιώτης, μίλησε στο Welovesports με αφορμή το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα διοργανώσει τα Πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών – γυναικών, κατηγορίας ELITE στο 'Παναγιώτης Σαλπέας': «Με ποια κριτήρια η Ομοσπονδία αποφάσισε να δώσει στον Ολυμπιακό τη διοργάνωση, ύστερα από τα επεισόδια που έγιναν τον Απρίλιο στη Δραπετσώνα; Τι κρύβεται από πίσω; Δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν να υπάρξουν μέτρα ασφάλειας, για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες, για οκτώ ώρες την ημέρα. Θεωρώ ότι θα υπάρξουν προβλήματα. Δεν εμπιστεύομαι σε κανέναν την ασφάλεια των αθλητών μου. Πριν από λίγες εβδομάδες όλοι θυμόμαστε τι έγινε στο Καραϊσκάκη σε παιχνίδι της Εθνικής. Εμείς δε θα κατεβούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωταθλητής σύλλογος. Οι πυγμάχοι μου ετοιμάζονται γι΄αυτόν τον αγώνα και κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Αιτούμεθα να αλλάξει η έδρα. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ότι οι Ολυμπιακοί θα τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας».
Ο Ολυμπιακός απάντησε με δήλωση του επικεφαλής προπονητή του Ολυμπιακού και πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Πυγμαχίας κ. Λευτέρη Λειβάδη στο osfp.gr. Πιο αναλυτικά: «Με μεγάλη έκπληξη διάβασα τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού κ. Αϊδινιώτη ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στους αγώνες γιατί τους διοργανώνει ο Ολυμπιακός. Και θέτει θέμα ασφάλειας αναφερόμενος μάλιστα σε περιστατικά άσχετα με την Πυγμαχία. Μάλλον ο κύριος Αϊδινιώτης ξεχνά ότι οι αντίστοιχοι αγώνες Πρωταθλήματος το 2014 έγιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και διοργανωτής ήταν ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός φυσικά αγωνίστηκε κανονικά. Για το καλό της πυγμαχίας πρέπει να εγκαταλείψουν όλοι τέτοιες λογικές. Αυτό που όλοι πρέπει να θέλουμε είναι το καλό του αθλήματος».
 

Τελευταία Νέα