Ρουμανία - Ελλάδα 7-14

Gazzetta team
Ρουμανία - Ελλάδα 7-14

bet365

Για δύο οκτάλεπτα δεν υπήρχε στην πισίνα, βρέθηκε πίσω με 4-1, ωστόσο στην συνέχεια η Εθνική ήταν θωρηκτό, επικράτησε την Ρουμανίας με 14-7 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Βλάχου θα είναι η Κροατία.

Σπουδαία πρόκριση της Εθνικής στους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Βουδαπέστη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο καθώς έχανε με 4-1 από την Ρουμανία, στην συνέχεια όμως ξύπνησε, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και διέλυσε τον αντίπαλό της με 14-7. Πλέον ο επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα είναι η Κροατία με τον αγώνα να είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη στις 21:30.

Σαν να μην υπήρχε στο ξεκίνημα

Και όμως ο αγώνας ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Εθνική μας ομάδα. Με το άγχος να έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1, σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Χαρακτηριστικό πως στο διάστημα αυτό είχαμε 0/4 στον παίκτη παραπάνω και δεν μπορούσαμε να βρούμε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Μαγικό 3ο οκτάλεπτο και όλα τελείωσαν

Και έτσι φτάσαμε στο τρίτο οκτάλεπτο, όπου όλα τελείωσαν. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε ένα μαγικό σερί 6-0, πήρε την διαφορά και στο τέλος απλά έκανε συντήρηση καθώς ο αντίπαλος και να ήθελε δεν μπορούσε να απειλήσει.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 7-12

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 0-6, 2-4

Ρουμανία (Κεχαγιάς): Τιτς, Ράντου 1, Νέγκρεαν 2, Γκεόργκε 1, Αντίπα, Πριοτεάσα 1, Γκεοργκέσκου 1, Φουλέα, Γκερκελίφι, Άντα 1, Γκίμπαν, Βάντσικ, Αμπρουντάν

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 6, Σκουμπάκης, Καπότσης 2, Φουντούλης, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα