Ολυμπιακός: Ώρα Ευρώπης στον Πειραιά

Αντώνης Πατσούρας
Ολυμπιακός: Ώρα Ευρώπης στον Πειραιά

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 29/11-1/12 στον Πειραιά τον όμιλο της Euro League με στόχο την πρόκριση στους "8".

Επτά μήνες μετά από τον τελικό του Σαμπαντέλ ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη Euroleague.

Το ημερολόγιο έγραφε 20/4/2019 και ο Ολυμπιακός έχανε από την Σαμπαντέλ το πρωτάθλημα Ευρώπης στην ισπανική πόλη. Η ελληνική ομάδα έχοντας κρατήσει τον ελληνικό κορμό της επιστρέφει την Παρασκευή 30/11 στις επάλξεις "φιλοξενόντας" στο εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, έναν από τους τέσσερις ομίλους της 2ης φάσης της διοργάνωσης.

Οι δυο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου θα συνεχίσουν στα προημιτελικά και από εκεί οι νικήτριες θα παίξουν στο Final-4 της Euro League και οι ηττημένες στο Final-4 του Len Trophy.

Ο Ολυμπιακός που έχει πολύ καλή ομάδα και φέτος είναι από τα φαβορί για την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague και μεγάλος στόχος είναι να είναι και φέτος στον τελικό.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη τα τελευταία 6 χρόνια μετράει, 6 διαδοχικές συμμετοχές σε Final 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με παρουσία σε 5 τελικούς και 2 κατακτήσεις (+ένα Σούπερ Καπ).

Στον όμιλο του Πειραιά συμμετέχει εκτός από τον Ολυμπιακό, η ισπανική Μεντιτεράνι, η ουγγρική Ντουναϊσβάρος που είναι όπως και ο Ολυμπιακός πρώτη στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά και η επίσης πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος, Ματαρό.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου ενόψει των αγώνων του προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Όλο αυτό τον καιρό έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτούς τους αγώνες. Κάποιοι τραυματισμοί μας έχουν κρατήσει λίγο πίσω, αλλά θεωρώ ότι όταν χρειαστεί θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό.

Δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό για αυτό, δεν είναι κάτι που έχουμε δουλέψει τώρα και θεωρώ ότι θα παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο στο τριήμερο των αγώνων. Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο με τον μέρος μας. Το έχουμε ξαναπεί ότι ο 8ος μας παίκτης και ότι μας βοηθάει κάθε φορά να δίνουμε το καλύτερο. Θα θέλαμε πάρα πολύ να δούμε το κολυμβητήριο να γεμίζει και να μας υποστηρίζουν οι φίλαθλοί μας».

Το πρόγραμμα του ομίλου του Ολυμπιακού:

Παρασκευή 29/11

1η Αγωνιστική

18:30 Ολυμπιακός – Μεντιτεράνι

20:15 Ντουναϊβάρος – Ματαρό

Σάββατο 30/11

2η Αγωνιστική

18:30 Ολυμπιακός – Ντουναϊβάρος

20:15 Ματαρό – Μεντιτεράνι

Κυριακή 1/12

3η Αγωνιστική

10:30 Μεντιτεράνι – Ντουναϊβάρος

12:15 Ολυμπιακός – Ματαρό.

*Στα παιχνίδια του ομίλου ισχύει κανονικά το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

 

Τελευταία Νέα