Έδειξε τα... δόντια του ο Εθνικός (pics)

Gazzetta team
Έδειξε τα... δόντια του ο Εθνικός (pics)

bet365

Σ' ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο Εθνικός κέρδισε με 10-6 τον Υδραϊκό και έκανε το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά της Α1.

Σ' ένα ματς με μεγάλη ένταση και πολλές αποβολές αλλά και με παλμό στην εξέδρα ο Εθνικός κέρδισε με 10-6 τον Υδραϊκό στο εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά και πέτυχε την 1η από τις 2 νίκες που θέλει να παίξει στα ημιτελικά της Α1 με τον Ολυμπιακό.

Το επόμενο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 5/5 στην έδρα του Υδραϊκού (Άλιμος, 18:30).

Ο Υδραϊκός προηγήθηκε με 0-2 χάρις στα γκολ του Μπλάνη και του Τσαχειλίδη αλλά ο Εθνικός που ισοφάρισε γρήγορα προηγήθηκε με 5-4 στο ημίχρονο.

Στο 3ο ο Εθνικός μ' ένα σερί 3-0 έφτασε στο 8-4. Ο Κοκκινάκης μείωσε σε 8-6 και ο Πρωτοψάλτης με τον Φώσκολο έκαναν το 10-6.

Με αντικατάσταση αποβλήθηκαν οι Μπλάνης, Φώσκολος, Πρέκας, Τεσάνοβιτς.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο "Εθνικάρας", οι ομοσπονδιακοί προπονητές Βλάχος, Μορφέσης, ο Χάρης Παυλίδης με την ομάδα του, τα μέλη της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού αλλά και της γυναικείας του Εθνικού και του Ολυμπιακού!

Στους πάγκους βρέθηκαν αντιμέτωποι δυο παλιοί συμπαίκτες στον Ολυμπιακό, ο Φάνης Κουντουδιός και ο Δημήτρης Κραβαρίτης με τον πρώτο να κερδίζει την μάχη.

Τα οχτάλεπτα: 2-2, 3-2, 3-0, 2-2

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας, Καραβιώτης, Φώσκολος 4, Μπεριστιάνος 2, Ματθαίου, Βαλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης 2, Ξυλούρης

Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 3, Πρέκας, Καλαργυρός, Μπλάνης 1, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχειλίδης 1, Ίρβινγκ 1, Μάντης, Ρουμάνης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα