Βλάχος: «Να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στο Final-8»

Gazzetta team
Βλάχος: «Να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στο Final-8»

bet365

Ο Θόδωρος Βλάχος οδήγησε τον Ολυμπιακό στο 4ο Final-8 (Final-6) τα τελευταία 4 χρόνια.

Για την σπουδαία πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θόδωρος Βλάχος μετά από τη νίκη επί του Ανόβερου στον Πειραιά.

Ο έμπειρος τεχνικός που "έχτισε" αυτή την ομάδα που έχει φτάσει 2 δυο τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας την κούπα το 2018 είπε: «Το σημαντικό σήμερα εκτός από τη νίκη είναι και η εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final 8 για 4η συνεχόμενη φορά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για το σύλλογο και για όλη την ομάδα και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου αλλά και τον κόσμο που παρευρέθηκε για να μας συμπαρασταθεί ακόμη μία φορά.

Στις τέσσερις αυτές χρονιές, έχουμε να επιδείξουμε ένα χαμένο τελικό, μία κατάκτηση και δεν ξέρουμε ακόμη τι έρχεται τη φετινή χρονιά, οπότε κρίνεται σίγουρα ως μια επιτυχημένη τετραετία. Δεν θέλουμε να ξεχάσουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι που ξεκίνησε όπως θέλαμε, με μεγάλη συγκέντρωση, με ένα σκορ που δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο.

Ήταν επόμενο ότι οι παίκτες θα χαλάρωναν στη συνέχεια και δεν θα συνέχιζαν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος. Κρατάω ότι οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι, σοβαροί, συνειδητοποιημένοι, το ήθελαν πάρα πολύ και ξέρουν που βρίσκονται. Έχουμε ακόμη 40 μέρες, ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 15 Μαΐου, τους τελικούς του πρωταθλήματος που θέλουμε να στεφθούμε πρωταθλητές. Στο Final 8 θέλουμε να είμαστε υγιείς, έτοιμοι κυρίως στο μυαλό αλλά και στην ψυχή. Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να παρουσιαστούμε ως Πρωταθλητές Ευρώπης και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, να δείξουμε τη δύναμή μας αλλά και ό,τι άλλο θέλουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα