Μορφέσης: «Έτοιμη όταν θα πρέπει η εθνική»

Gazzetta team
Μορφέσης: «Έτοιμη όταν θα πρέπει η εθνική»

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης ευχαρίστησε τον κόσμο της Πάτρας και μίλησε για τον μεγάλο στόχο του 2019.

Ευχαριστημένος, παρά την ήττα (11-10) από τη Ρωσία στην Πάτρα, είναι ο Γιώργος Μορφέσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών στις δηλώσεις του, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο της Πάτρας που πήγε στο "Α.Πεπανός", σημείωσε ότι η ομάδα αντέδρασε σωστά ενώ επεσήμανε ότι στόχος είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 και η ομάδα θα είναι έτοιμη.

“Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για τον κόσμο και το χάρηκε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, καθώς απόλαυσε όμορφο πόλο. Για μας ήταν λίγο έξω από τα στάνταρ μας, που κρατάμε συνήθως στην άμυνα, αλλά ο κόσμος ευχαριστήθηκε το θέαμα και εμείς νομίζω είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που αντιδράσαμε. Καταφέραμε να επιστρέψουμε παρότι βρεθήκαμε αρκετά πίσω στο σκορ. Είχαμε ευκαιρία να προηγηθούμε κιόλας. Επιθετικά δείξαμε πολύ καλά στοιχεία. Τα αμυντικά λάθη θα τα διορθώσουμε.

Ευχαριστημένος είμαι, διότι βρεθήκαμε για τρεις τέσσερις μέρες και φυσικά δεν μπορούμε σε τόσο λίγο διάστημα να φτιάξουμε και να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Ξέρουμε ότι αυτή η διοργάνωση είναι η ευκαιρία να δώσουμε παιχνίδια κόντρα σε μεγάλες ομάδες (όπως είναι η Ρωσία) και να είμαστε έτοιμοι το Μάρτιο στα τελικά και φυσικά το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που είναι ο μεγάλος στόχος”, είπε ο Γιώργος Μορφέσης.

 

Τελευταία Νέα