Δοκιμασία στο Αννόβερο

Gazzetta team
Δοκιμασία στο Αννόβερο

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις του Θόδωρου Βλάχου για τον αγώνα του Champions League.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Στο... πράσινο και ελληνικό Αννόβερο δοκιμάζει τις αντοχές του το βράδυ (19:30) του Σαββάτου ο Ολυμπακός. Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του LEN Champions League, αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην ομάδα της Γερμανίας με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τις δώσει τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση.

Το Αννόβερο, που θα φιλοξενήσει στο τέλος της σεζόν το Final-8, και έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στα τελικά, είναι η ανερχόμενη δύναμη του πόλο στη Γερμανία και προσπαθεί να πάρει την ... σκυτάλη από την παραδοσιακή δύναμη της χώρας, τη Σπαντάου.

Ο Θόδωρος Βλάχος, που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΣΦΠ, για το παιχνίδι σημείωσε: «Το εκτός έδρας παιχνίδι με το Αννόβερο στην επόμενη αγωνιστική του ομίλου του Champions League είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς και το περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Θέλουμε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι, που αγωνίζεται χωρίς πίεση για την πρόκριση στο Final 8 γιατί το διοργανώνει και η παρουσία της στους ομίλους για 3η συνεχόμενη χρονιά την κάνει ιδιαίτερα έμπειρη και ανταγωνιστική. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να αγωνιστούμε με τα γνωστά χαρακτηριστικά μας ώστε να δηλώσουμε παρόν και να δώσουμε το σύνθημα για τη συνέχεια!»

 

Τελευταία Νέα