Μανωλιουδάκη: «Οι στόχοι είναι πάντα πολύ υψηλοί»

Δημήτρης Τομαράς
Μανωλιουδάκη: «Οι στόχοι είναι πάντα πολύ υψηλοί»

bet365

Η αρχηγός του γυναικείου τμήματος πόλο του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Εθνικό που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της σεζόν 2018-2019 τοποθετήθηκε για τους στόχους του συλλόγου.
Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη μίλησε για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού λέγοντας στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ξεκινάει μια καινούρια σεζόν και οι στόχοι είναι πάντα πολύ υψηλοί. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα κατακτώντας το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να προκριθούμε στο Final Four της Ευρωλίγκας. Η προετοιμασία μας βρίσκεται σε αρχικό στάδιο αλλά τα δείγματα είναι θετικά. Αύριο παίζουμε με τον Εθνικό και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Σίγουρα έχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Περιμένουμε να ανοίξει το Παπαστράτειο και θέλουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει και φέτος όπως κάνει συστηματικά τα τελευταία χρόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα