Αφρουδάκης: «Το άθλημα αρχίζει και μονοπωλείται από έναν...»

Gazzetta team
Αφρουδάκης: «Το άθλημα αρχίζει και μονοπωλείται από έναν...»

bet365

Αιχμές για τον Ολυμπιακό και το μονοπώλιο που έχει κάνει στην Α1 του πόλο, άφησε ο Χρήστος Αφρουδάκης μετά την ήττα της Βουλιαγμένης από τους «ερυθρόλευκους».

Ο πολύπειρος παίκτης της Βουλιαγμένης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ήττα της ομάδας του και είπε: «Είμαστε επηρεασμένοι από το γεγονός ότι ο βασικός μας τερματοφύλακας (Μάνος Ζερδεβάς) αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό να είναι τρίτος τερματοφύλακας. Είναι δικαίωμά του αλλά αυτή τη στιγμή είναι πλήγμα αφού ο Ελληνοαυστραλός τερματοφύλακας δεν έχει ακόμη την ελληνική υπηκοότητα και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Αναγκαζόμαστε να παίζουμε με τον δεύτερο τερματοφύλακα, που κάνει μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν έχει την εμπειρία να αντεπεξέλθει σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου.

Η Βουλιαγμένη θα συνεχίσει να παλεύει με τη δική της φιλοσοφία έχοντας πάντα ως βασικό κριτήριο το ότι είναι μια ομάδα με ήθος και αρχές που υπηρετεί τον ελληνικό αθλητικό αθλητισμό στο μέγιστο βαθμό με ότι αυτό συνεπάγεται. Χωρίς unfair παιχνίδια, χωρίς να διεκδικεί αθλητές από άλλες ομάδες και χωρίς να προκαλεί με κλήσεις που γίνονται σε διάφορα επίπεδα των Εθνικών ομάδων.

Νομίζω ότι έχει ξεχειλίσει το νερό, έχει βγει έξω από το αυλάκι. Το άθλημα αρχίζει και μονοπωλείται από έναν και κανέναν άλλον και δυστυχώς δε θα οδηγήσει σε καλό αυτό. Εγώ θα προασπίζω το καλό του αθλήματος και το καλό των Εθνικών ομάδων».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα