H Πέττα στον Εθνικό

Gazzetta team
H Πέττα στον Εθνικό

bet365

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Ξένια Πέττα.

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

Το γυναικείο τμήμα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ξένια Πέττα, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η Ξένια Πέττα έχει γεννηθεί στις 5 Ιουνίου του 1999 και θα ενισχύσει την ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη στη θέση της φουνταριστής, ενώ ξεκίνησε την αθλητική της διαδρομή στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Μάλιστα, η νεαρή παίκτρια έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» το 2016 και τώρα επιστρέφει στον σύλλογο, ύστερα από μια σεζόν που έπαιξε στον ΝΟ Ρεθύμνου.

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς και ο υπεύθυνος της ομάδας, Δημήτρης Κολοβός, καλωσορίζουν την Ξένια Πέττα στον σύλλογο και της εύχονται κάθε επιτυχία σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο στις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Α1 γυναικών, Κύπελλο Ελλάδος και Euroleague.

Η δήλωση της Ξένιας Πέττα για την επιστροφή της στον Εθνικό Πειραιώς, στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω ξανά στον Εθνικό και μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία για όλες μας και πολύ καλά παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

 

Τελευταία Νέα