Ο Εθνικός ανακοίνωσε την Μπάξτερ

Gazzetta team
Ο Εθνικός ανακοίνωσε την Μπάξτερ

bet365

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα πόλο του Εθνικού που ανακοίνωσε την Αυστραλή Μπάξτερ.

Η ανακοίνωση:

Το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή της Morgan Baxter, η οποία θα ενισχύσει το σύλλογο την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο «Αυτοκράτορας» της ελληνικής υδατοσφαίρισης και ο υπεύθυνος της ομάδας, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ, καλωσορίζουν τη διεθνή αθλήτρια από την Αυστραλία και της εύχονται κάθε επιτυχία με το «κυανόλευκο» σκουφάκι τη νέα σεζόν!

Η Μόργκαν Μπάξτερ κατάγεται από το Σίδνεϊ και είναι 25 ετών, ενώ βασικό της αγωνιστικό χαρακτηριστικό είναι το αριστερό της χέρι. Η έλευση της διεθνούς Αυστραλής παίκτριας θα προσδώσει ποιότητα στην περιφέρεια της ομάδας του Κώστα Βαμβακάρη.

Σημειώνεται ότι η Μόργκαν Μπάξτερ δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στην προετοιμασία του Εθνικού Πειραιώς, καθώς έως την περασμένη Κυριακή βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής ομάδας γυναικών της Αυστραλίας για τη διοργάνωση του FINA CUP στη Σιβηρία, στο οποίο η χώρα της κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό με την Ισπανία, με την ίδια να έχει σημαντική συνεισφορά.

Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο για την Μπάξτερ με την εθνική Αυστραλίας μετά το αργυρό στην ίδια διοργάνωση το 2014, όντας πια βασικό και αναντικατάστατο μέλος της, ενώ πέρυσι σε διασυλλογικό επίπεδο σκόραρε 36 γκολ σε 22 αγώνες στην OVO Australian Waterpolo League με το σκουφάκι του Drummoyne Water Polo Club.

Η άφιξη της είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Οκτωβρίου, πριν την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων του Εθνικού Πειραιώς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα