Παυλίδης: «Ιστορική χρονιά για εμάς»

Gazzetta team
Παυλίδης: «Ιστορική χρονιά για εμάς»

bet365

Για ιστορική χρονιά έκανε λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης μιλώντας μετά την κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος από τις... ερυθρόλευκες.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών κατέκτησε ο Ολυμπιακός, μετά το 9-6 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης στον Πειραιά και το 3-0 στις επιμέρους νίκες, πανηγυρίζοντάς το δεόντως στο "Π. Καπαγέρωφ" μετά τη λήξη του αγώνα.Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην ιστοσελίδα osfp.gr: «Είναι μια ιστορική χρονιά για εμάς. Πέμπτο σερί πρωτάθλημα και πρώτο νταμπλ στην ιστορία του αθλήματος. Θα μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα στην Ευρώπη. Η ομάδα όμως και οι αθλητές μας δεν είναι ρομπότ. Μας βγήκε τώρα το φορμάρισμα. Ίσως εάν είχαμε μια καλύτερη κλήρωση θα ήμασταν και στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αποκλεισμός από την Κίρισι μας στοίχισε ψυχολογικά και για αυτό τον λόγο είχαμε αυτό το πρόσωπο και στο φάιναλ φορ του ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ. Κλείνει με θετικό πρόσημο η χρονιά. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα στην Ευρώπη».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα