Σώθηκε ο ΝΟ Χανίων, έπεσε ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Σώθηκε ο ΝΟ Χανίων, έπεσε ο Πανιώνιος

bet365

Ο ΝΟ Χανίων ήταν ο μεγάλος νικητής στον τρίτο αγώνα των πλέι άουτ του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε 11-5 του Πανιωνίου, εξασφάλισε την παραμονή και βύθισε τους Νεοσμυρνιώτες στην Α2.

Έτσι οι Χανιώτες έκαναν το 3-1 νίκες (ο Πανιώνιος είχε μόνο τη μία από την κανονική περίοδο) και εξασφάλισαν την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Αντίθετα οι Νεοσμυρνιώτες υποβιβάστηκαν στην Α2 μαζί με τον ΟΦΗ.

Με ψυχολογικό αβαντάζ από την εκτός έδρας νίκη στη Νέα Σμύρνη, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα μπήκε δυνατά σε άμυνα και επίθεση και καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 11-5

Οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 1-0, 3-0.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Νάστραν, Αγιωργούσης 1, Φλώρος 1, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 3, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης 1, Πολογεώργης, Αβέρκα 4, Παπαμανωλιουδάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου):Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπργκούλιαν 1, Κουλιεράκης 2, Καλαϊντζής, Φαναριώτογλου 1, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος, Μαντής, Δημακόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα