Ολυμπιακός: Με νίκη μένει πρώτος

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με νίκη μένει πρώτος

bet365

Μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League, η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού θέλει να «σφραγίσει» την πρωτιά του Α' ομίλου.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας, τη Ντιναμό Μόσχας, το Σάββατο (28/4, 19:15, ΕΡΤ2), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής με μοναδικό στόχο να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στο δρόμο για το Final-8 που θα διεξαχθεί 7-9 Ιουνίου στη Γένοβα. Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα του Α' ομίλου με 31 βαθμούς σε 12 αγώνες, μετρώντας δέκα νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα. Την τελευταία αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν την Μπαρτσελονέτα (9/5). Η αποστολή του Ολυμπιακού, για τον αγώνα με τη Ντιναμό, αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο και Δημήτρη Νικολαϊδη.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε εν όψει της αναμέτρησης, στο osfp.gr, τα εξής: «Σε ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι μακριά από την έδρα μας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την Ντιναμό Μόσχας παίζοντας σε συνθήκες τελικού. Η νίκη είναι και για τους δύο μας μονόδρομος. Για εμάς μια ακόμη νίκη, σε τέτοιο σημαντικό παιχνίδι, θα επιβεβαιώσει την δυναμική και την ποιότητα μας σαν ομάδα. Σαράντα μέρες πριν το Final-8, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και από εδώ και μέχρι το τέλος οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και πιο αποφασισμένοι»
Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε: «Θα είναι ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Η Ντιναμό καίγεται για τους βαθμούς γιατί κυνηγάει την πρόκριση και εμείς θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση για να μην μπούμε σε περιπέτειες την τελευταίας αγωνιστική. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι αυτό για να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να εξασφαλίσουμε μαθηματικά την κατάκτηση της πρωτιάς».
 

Τελευταία Νέα