Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στα πλέι οφ κόντρα στο Ρέθυμνο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στα πλέι οφ κόντρα στο Ρέθυμνο

bet365

Στην... μάχη των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ρίχνεται η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκες στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.
Η ημιτελική σειρά, που κρίνεται στις δυο νίκες, αρχίζει την Τετάρτη (25/4) και οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τον Ν.Ο. Ρεθύμνου, στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, στο Παπαστράτειο. Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (26/4, 19:30) επίσης στο Παπαστράτειο με τον Ολυμπιακό να είναι τυπικά φιλοξενούμενος. Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και Ιωάννα Σταματοπούλου.
Η Βάσω Πλευρίτου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ξέρουμε ότι θα είναι δυο παιχνίδια σχετικά εύκολα για εμάς σε σχέση με τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε σοβαρά, να διορθώσουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις, ώστε να βελτιωθούμε εμείς και να είμαστε συγκεντρωμένες».
*Στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.
 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα